Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Το σωματείο των εργαζομένων Γ.Ν 'Αμφισσας και Κ.Υ

Για την νοσοκομειακή ετοιμότητα του Νομού Φωκίδας σε καιρό πανδημίας κορωνοϊού


 

Εν μέσω πανδημίας και ενώ όλοι γνωρίζαμε την επερχόμενη κατάσταση ενός νέου κύματος που ήρθε και αποδείχθηκε σφοδρό, το Γ.Ν Άμφισσας βρέθηκε και πάλι ανοχύρωτο.


Ανοχύρωτο σταθερά απο ειδικούς παθολόγους που όλο έρχονται, αλλά χάνουν τελικά το δρόμο, ανοχύρωτο και από χώρους υποδοχής των ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.Περιστατικά που συρρέουν σε καθημερινή βάση και αρκετές φορές μαζικά, με μεγάλο χρόνο αναμονής στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.


Οι εικόνες που όλοι είδαμε στην δημοσιότητα δεν χαροποιούν κανένα, πόσο μάλλον τους ίδιους τους εργαζόμενους. Οι οποίοι εδώ και καιρό προσπαθούσαν μέσω της διοίκησης να βρεθούν σε ένα κοινό ραντεβού με τους υπευθύνους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Προτάσεις που έγιναν με την σύμφωνη γνώμη των τμημάτων που διαχειρίζονται τα περιστατικά covid.


Έτοιμοι χώροι με ελάχιστο κόστος, που θα μπορούσαν να οργανώσουν την εργασία μας, με βάση τα πρωτόκολλα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών απορρίφθηκαν.


Αντιθέτως πρότειναν λύσεις, που  οι εργαζόμενοι είχαν προτείνει ήδη απο το Μάρτιο του 2020, στην αρχική φάση της πανδημίας και τότε ήταν πάλι μη υλοποιήσιμες απο τεχνικούς φορείς!!!


Και σε όλη αυτή την κατάσταση, παρα τις προφορικές διαβεβαιώσεις του διοικητή ότι θα συζητηθούν οι προτάσεις που κατατέθηκαν, υφιστάμενοι του, φέρεται να τον αγνόησαν και προχώρησαν σε αλλαγές χώρων, που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι στα ΤΕΠ!


Την στιγμή της κρίσης που όλοι οι εργαζόμενοι βάζουμε πλάτη για να στηρίξουμε την ήδη προβληματική λειτουργία του ΓΝ Άμφισσας, την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις μην έχοντας στην ουσία τρόπο αντίδρασης, παρά την δημοσιοποίηση των προβλημάτων τους. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι κάτι που την συγκεκριμένη στιγμή, θέλαμε να αποφύγουμε!!!

    

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ? ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ