Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2019 ολοκληρώνονται το Σάββατο 17 Αυγούστου με μουσική εκδήλωση και αγώνες δρόμου...(ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ)






Αγία Ευθυμία: Με MIONIA RUN το πρωί και Θοδωρή Κοτονιά το βράδυ ολοκληρώνονται το Σάββατο τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2019

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2019, που ξεκίνησαν στις 3 Αυγούστου, ολοκληρώνονται το Σάββατο 17 Αυγούστου με εντυπωσιακό τρόπο και με δυο σπουδαίες εκδηλώσεις.
Το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Ημιορεινός αγώνας δρόμου Αγίας Ευθυμίας “MIONIA RUN”. 
Ο 1ος ημιορεινός αγώνας δρόμου «MIONIA RUN», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αγία Ευθυμία, στις 18 Αυγούστου 2018, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Φέτος ο αγώνας αναβαθμίστηκε. Έτσι, στον 2ο ημιορεινό αγώνα δρόμου Αγίας Ευθυμίας «MIONIA RUN», θα υπάρξουν δυο διαδρομές: η μία απόστασης 5Km και η άλλη απόστασης 10Km. Οι δυο διαδρομές θα πραγματοποιηθούν σε αγροτικούς δρόμους και μονοπάτια γύρω από την Αγία Ευθυμία Φωκίδας.
Στον αγώνα αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 15 ετών και πάνω.
Οι εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα είναι πάρα πολλές. Η οργανωτική επιτροπή, προκειμένου να προετοιμάσει τις ήδη υπάρχουσες συμμετοχές, έχει κλείσει την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων. Πλέον, όποιος θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή τις εξής ημέρες και ώρες (στην πλατεία της Αγίας Ευθυμίας):
·       Παρασκευή 10.00-12.00 και 19.00-21.00
·       Σάββατο πριν την έναρξη του αγώνα (έως 8.30)
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα εξής τηλέφωνα:
Στάθης: 6946815040
Παύλος: 6984485997
Αφετηρία του αγώνα: Πλατεία Αγίας Ευθυμίας
Εκκίνηση:
Ώρα 9.00 π.μ. για τα 10Km
Ώρα 9.15 π.μ. για τα 5Km
·       Θα υπάρχει ατομική ηλεκτρονική χρονομέτρηση
·       Θα δοθούν αναμνηστικές μπλούζες και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες
·       Θα κληρωθούν δώρα
Η αυλαία των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ θα πέσει το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας, με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, τον Θοδωρή Κοτονιά, και τους συνεργάτες του.
Οι διοργανωτές, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πολυπληθείς φίλους των εκδηλώσεων, αποφάσισαν να τους προσφέρουν μια μοναδική βραδιά με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη, με καταγωγή από τα μέρη μας, τον Θοδωρή Κοτονιά.
Ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο αγαπημένος τραγουδοποιός, που έκλεψε με τα «Κλειδιά» του (μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων), τις καρδιές μας, έρχεται στις 17 Αυγούστου στην Αγία Ευθυμία.
Μια παράσταση γεμάτη ευαισθησία και δύναμη, σε τραγούδια δικά του που αγαπήθηκαν: «Άνοιξη», «μπαλόνι», «Δύο δρόμοι», «ο Θιος», «Τάμα» και άλλα διαλεγμένα της καρδιάς… Διασκευασμένα από Νικόλα Παπάζογλου, μέχρι Μπάρμπα-Τάκη Καρναβά…
Παραδοσιακά μοτίβα και διονυσιακές ροκ εξάρσεις!
Μαζί του στο τραγούδι η εξαιρετική Σουσάνα Τρυφιάτη!
Μιχάλης Ατσάλης-κιθάρα
Διονύσης Θεοδώσης-κλαρίνο
Χρήστος Ψαρομήλιγκος-βιολί
Κώστας Μαυριδάκης-μπάσο
Σάββατο 17 Αυγούστου και από ώρα 10.30 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας, με ελεύθερη είσοδο.
Θα διατίθενται σουβλάκια, μπύρες, αναψυκτικά και ποτά σε πολύ λογικές τιμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: