Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ


Η εικόνα ίσως περιέχει: 37 άτομα, περιλαμβάνονται οι Panagoula Megkou, Παναγιωτης Σεγδιτσας, Nikos Stantzouris, Στάθης Τσίντζηρας, Τάκης Μέγκος, Panagiotis Koniakos, Xarilaos Petrou και Ntina Lytra, , τα οποία χαμογελούν



ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ
Νερό- Λύματα- Βιολογικοί- Απορρίμματα
Ο ένας Δήμαρχος τα παρέδιδε στον άλλο προίκα.
Το παιχνίδι του «Παππά» διαχρονικά σε όλο το μεγαλείο του.
Ο τόπος χόρτασε υποσχέσεις και κοροϊδία.
Ήρθε η ώρα να τους προσπεράσουμε.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕI…..

                                      ΘΕΜΟΥΜΕ ;
                                                ΜΠΟΡΟΥΜΕ;  
                                            ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ;

ΘΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ !!!

" Ο Τόπος μας Αξίζει Εκείνους και Εκείνες που Αγωνίζονται γι' Αυτόν"

Η υπόθεση “Αρχαίο Μονοπάτι Δελφών” έχει επιβαρύνει το Δήμο από τις  20-8-2014 με την Επιβολή διοικητικών κυρώσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας και πρόστιμο 1.800€.

Οι «Πολίτες στο Προσκήνιο» το θέμα αυτό, το θέσαμε για 1η φορά τον Απρίλιο του 2015. Όπου και έγινε παραδεκτό από τη Δημοτική Αρχή, πως υφίσταται πρόβλημα στο Αρχαίο Μονοπάτι με την εκβολή νερών, τα οποία ήταν όμβρια, αναμεμειγμένα με λύματα αποχέτευσης από κατασκευαστικό λάθος.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο 1-02-2016 θέσαμε πάλι το ίδιο θέμα, για να πάρουμε την απάντηση δια στόματος Δημάρχου, πως το πρόβλημα λύθηκε πριν λίγες μέρες και ότι παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα το σημείο, που δημιουργείται το πρόβλημα.
Στις 6/02/2016 εντοπίσαμε στο στόμιο του αγωγού, την εκβολή ΛΥΜΑΤΩΝ με συνεχή ροή, χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να σας αναφέρουμε την ωριαία τους απορροή με βάση το κυβικό μέτρο.  Γιατί μιλάμε για κυβικά!!!
Στις 10/02/2016 το επισκεφτήκαμε ξανά με μέλη του ΠΑ.Κ.Ο.Ε. και πήραμε δείγματα των λυμάτων. Η ροή των λυμάτων είχε σταματήσει.
Στις 11/02/2016 στις 7:30 το πρωί, πραγματοποιήσαμε ακόμα μία επίσκεψη. Φυσικά το νερό είχε ξεκινήσει να τρέχει. Το 3ο φρεάτιο στην σειρά και τελευταίο προς την έξοδο του αγωγού γέμιζε με ταχύτητα, σίγουρα όχι από όμβρια νερά γιατί  είχε να βρέξει μία βδομάδα!!!

Τα παραπάνω τα καταθέσαμε  στην Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερώνοντας το Σώμα πως το θέμα «Αρχαίο Μονοπάτι στους Δελφούς» για μας δεν έχει κλείσει.
Έχουμε καταθέσει στον Εισαγγελέα της Άμφισσας σχετική Αναφορά με κοινοποίηση σε 14 ακόμα αποδέκτες.

Χωρίς ΦΟΒΟ ακουμπήσαμε όλα εκείνα που φοβάται να αντιμετωπίσει, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει η κάθε δημοτική αρχή. Κι όταν όλοι ξόρκιζαν το κακό, μη τυχόν και ακουστεί παραπέρα και μαθευτούν ο λόγος και οι υπαίτιοι της χρόνιας ταλαιπωρίας μας, εμείς επιμείναμε. Με αναλύσεις νερών και θάλασσας στο Γαλαξίδι και την Ιτέα. Με αναλύσεις νερών και λυμάτων σε Δελφούς και Άμφισσα, με καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές. Με ελέγχους σε Βιολογικούς και δεξαμενές πόσιμου νερού. Με συγκεκριμένες προτάσεις επίλυσης προβλημάτων σε αντλιοστάσια και δεξαμενές. Αποτέλεσμα, η παραδοχή του προβλήματος από τις δημοτικές αρχές, η δρομολόγηση επίλυσης του προβλήματος και η απόφαση για την σύσταση  της ΔΕΥΑ. Η σωστή λειτουργία της είναι ζητούμενο και κατάλληλοι για να τη λειτουργήσουν, είναι  οι αποφασισμένοι να δώσουν τις καίριες λύσεις.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ καλά τον Δήμο ΔΕΛΦΩΝ, τις προκλήσεις της εποχής που ζούμε, το τρόπο επίλυσης όλων των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας, Δηλώνουμε Έτοιμοι!!!
Είμαστε Έτοιμοι στην Πρόσκληση της Πρόκλησης.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»



Δεν υπάρχουν σχόλια: