Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Για πρώτη φορά και η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που απειλεί το ISIS ;



Στο βίντεο εκτοξεύουν απειλές κατά 60 χωρών που συμμαχούν
εναντίον του Ισλαμικού Κράτους και για πρώτη φορά περιλαμβάνεται και η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτές. Στο βίντεο ακούγεται μία φωνή στα αγγλικά να λέει: Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία.
Στο 0:14΄΄εμφανίζονται οι σημαίες των χωρών που απειλεί το Ισλαμικό Κράτος, επειδή έχουν συμμαχήσει εναντίον του. Στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά είναι η Ελληνική σημαία.
Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων λεπτών του βίντεο, πέφτει μια εικόνα που δείχνει τις σημαίες 60 κρατών για τις οποίες οι τρομοκράτες υποστηρίζουν ότι είναι μέρος ενός παγκόσμιου συνασπισμού κατά του Ισλαμικού κράτους.
Μια φωνή που ακούγεται στο βίντεο, με… χολιγουντιανό στιλ λέει:
«Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλάχ… Αμερική υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην ιστόρια. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστά και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 το χρο αυτοκτοννούν».
Στο νέο τους αυτό μήνυμα οι τζιχαντιστές κατηγορούν ακόμη τις ΗΠΑ ότι μαγειρεύουν στοιχεία για το πόσοι τζιχαντιστές σκοτώνονται και πόσους στόχους πετυχαίνουν, υποστηρίζοντας ότι το κάνουν για να στοιχειώνουν τα μυαλά των στρατιωτών τους.


Το βίντεο επίσης απειλεί τους συμμάχους που παλεύουν ενάντια στο Ισλαμικό κράτος.
«Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και να καταπολεμήσετε την αλήθεια.
Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες σύμφωνα με τον προφήτη μας θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλογες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου.
Εμπρός λοιπόν. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή.
Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα του ανήκει»
Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».
Το βίντεο των τρομοκρατών προειδοποιεί ότι η Αμερική θα πληρώσει το κόστος των επιθέσεων εναντίον του ISIS.
Αυτές είναι οι 60 χώρες οι οποίες συνωμοτούν εναντίον του ISIS, όπως υποστηρίζει και απειλεί με αντίποινα. Μεταξύ αυτών η Ελλάδα, στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά.

proti-fora-ellada-chores-apili-isis

1 σχόλιο:

Dim Man είπε...

trolls παντού. μονο αυτό κάνουμε πια στην Ελλάδα. φράγκα δεν βγαίνουν έτσι. ουτε χρέη ξεπληρωνονται. χαβαλές εντάξει γίνεται. μπορει και αυτό το τελευταίο να είναι και ο μοναδικός στόχος του Έλληνα