Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη - «Τριπλό άξελ και κωλοτούμπα μαζί όταν έγινε αναφορά στον Κωστή Χατζηδάκη (vid)»

Σε ερώτηση προς εργαζόμενο στην Hellenic Train ακούστηκε ως απάντηση το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη και ακολούθησε αναδίπλωση!









7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 20 Φεβρουαρίου 2023 ο υπουργός Καραμανλής έλεγε στην αντιπολίτευση ότι έπρεπε να ντρέπεται για την επερώτηση που έκανε για το σιδηροδρομικό δίκτυο και ότι η κυβέρνηση διασφαλίζει την ασφάλεια.
Μία εβδομάδα μετά με την διασφαλισμένη ασφάλεια έκλεισε τόσα σπίτια. Αυτός δεν ντρέπεται;;; (μία παραίτηση δεν λέει τίποτα). Και ο Μητσοτάκης που τον έκανε υπουργό δεν ντρέπεται;;;
Και ο μάγκας πολιτικός που έβαλε τον εξηντάχρονο στρατηγό στα τρένα στη Λάρισα θα το πει;
ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...


Όταν τους λέμε ότι είναι βοθροκάναλα , παρεξηγούνται. Η λίστα Πέτσα τελικά ήταν αρκετά μεγάλη για να ταΐσει πολύ κόσμο. Εκείνος ο Άδωνης που είναι βρε παιδιά ? Ο βολευτής ο δικός μας που είναι , φωτογραφίζεται ? Σκονάκι γράφουν στον υπουργό που παραιτήθηκε με ψεύτικα δάκρυα για το τι θα πει αν τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι. Κρίμα τα λεφτά που ξοδέψανε οι γονείς τους να τους σπουδάσουν. Κρίμα για την Ελλάδα που έχει αφεθεί στην τύχη των ποιο άχρηστων κυβερνητών.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΓΛΥΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ..ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ??
ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ..ΑΡΙΣΤΩΝ !!! ΣΤΗΝ ΛΩΠΟΔΥΣΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ...ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Που τα είδες τα παληκάρια?

Ανώνυμος είπε...

@@@@ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΦΙΛΟΥΣ" ...ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛεΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ (ΟΛΩΝ ) ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ. ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ(?) Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ!ΓΙΑΥΤΟ ΄ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ""ΚΑΚΙΑΣ"" ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ακομα και εκεινος που πηγε βαγονι τρενου στο χωριο του, θυμιζοντας το "θα σας κανουμε γεφυρες! μα δεν εχουμε ποταμια!!? ,θα σας φερουμε και ποταμια" Χ.Β.)

Ανώνυμος είπε...

12:38 Θα σας κάνουμε και υδατοδρόμιο....