Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Λ,Τ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 7/3/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 «NAFSIKA PALACE» ,ΙΤΕΑ

 




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το 2014, εκκρεμεί μια σύμβαση ανάμεσα στο Δημόσιο και τον εργολάβο που αφορά τον τηλεχειρισμό και τη σηματοδότηση του σιδηροδρομικού δικτύου !!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΘΑ & ΘΑ & ΘΑ !!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ & ΘΑ & ΘΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ !!!

Ε.Λ. είπε...

Προεκλογική εκδήλωση Λ.Τ. Ν. Φωκίδας;

Γιατί τι μπορεί δηλαδή να έρθουν να πουν ο Γενικός Γραμματέας και ο Υπουργός Ναυτιλίας σε ένα λιμάνι που δεν το παίρνει κανείς ούτε κι ας του το χαρίζουν;

Τι να πει; Ότι μπήκε τάξη στα τραπεζοκαθίσματα και για κρηπιδότοιχους;

Με τα λεφτά σας να τις κάνετε τις εκλογικές σας γιορτές!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Χθες άρχισε ένα εθνικό πεθνος και σεις βγάλατε ανακοίνωση για κομματική εκδήλωση για αλληλοβραβεύσεις και προεκλογικές εξαγγελίες. Το ξέραμε πως δεν είχατε καμιά ντροπή τωρα μαθαμε πως δεν έχετε και μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

09.07 Επειδή είσαι από αυτούς που δημιουργούν εντυπώσεις!! Η εκδήλωση δημοσιεύτηκε πριν το τραγικό γεγονός και ακυρώθηκε αμέσως μετά. Τσέκαρε λίγο ημερομηνίες και ώρες.

Ανώνυμος είπε...

@@@@ στον 12.08μ.μ. Στην πρεμουρα τους να κατηγορησουν την κυβερνηση δεν υπολογιζουν ουτε τα "ζεστα" ακομα θυματα. Ας ανατρεξουν λοιπον στο 2000 τοτε που ξεκινησε η ολη υποθεση "ΤΡΕΝΑ" , Να ανατρεξουν στον νομο "ΡΕΠΑ",ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ παγωσε την αποφαση της κυβερνησης ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και μετα ,φυσικα ,να μπουν στην σημερινη κυβερνηση για οποιες ευθυνες της