Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Κραυγή απόγνωσης από το Σερνικάκι




Μητέρα και τα δύο παιδιά της έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε απομόνωση. 

Ο σύζυγός της , είναι αρνητικός , στα τεστ που έχουν διενεργηθεί.

Εκόντες άκοντες ,  σε απομόνωση βρίσκονται και άλλες οικογένειες , για αποφυγή της διασποράς σε περίπτωση που έχουν μολυνθεί .

Όλοι εκφράζουν την αγωνία τους και την απόγνωσή τους την στιγμή που η πολιτεία φαίνεται πως αδιαφορεί για την κατάσταση. Κανείς , ούτε από τον δήμο Δελφών , όπως εκφράζεται παράπονο , δεν έχει ενδιαφερθεί για το αν χρειάζονται κάτι ή αν έχουν ανάγκη κάποιας βοήθειας.


24-10-2020

Από κάτοικο Σερνικακίου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα άρθρο για τα σκουπίδια... Τρομοκρατεί τε και διασυρετε ένα ολόκληρο χωριό ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι τους λέτε τώρα βρε παιδιά; όλο για συσκέψεις διαβουλεύσεις και δελτία τύπου είναι αυτοί. Δεν τους έκατσε και η επίσκεψη της Γιάννας. Αφήστε τα. Αν ειχαμε εκλογές θα γινοταν ουρά.
Στο Σερνικάκι είναι αρκετα άτομα σε καραντίνα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει χαθεί η μπάλα. Μάλλον δεν την έχασε η κυβέρνηση, τη βλέπει που πάει στον κατήφορο και ξέρει πως δεν μπορεί να την προλάβει. Από τις τουρκικές προκλήσεις, την πανδημία, τους φευγάτους της Χ.Α. και το νέο πτωχευτικό κώδικα όλα είναι αρνητικά. Οι δήμοι δεν σκύβουν πάνω από τα προβλήματα όπως αυτό του άρθρου αλλά περιμένουν από ευαισθητοποιημένους και εθελοντές πολίτες. Ως πότε;
Ο δήμος Δελφών σε ένα είναι άριστος. Στο τελευταίο χαντάκι που έπεσε τουφεκιά κατά τη εθνική αντίσταση έχει για μνημείο μια πλάκα και κάνει εκδήλωση. Εκεί τα τελευταία χρόνια δεν τους πιάνει κανένας. Στην καθημερινότητα και στον Γολγοθά της πανδημίας ΜΗΔΕΝ.
Κύριοι της πολιτείας και του δήμου θα ξεφύγει και στη Φωκίδα η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είστε έτοιμοι;

Ανώνυμος είπε...

24 Οκτωβρίου 2020 - 3:18 μ.μ.
ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ "ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ" ΕΤΣΙ?
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια έγιναν στις Σέρρες . Όλοι οι γιατροί ήξεραν πως τα κρούσματα ήσαν πολλαπλάσια αυτών που ανακοίνωναν , με την ηλίθια παρέμβαση των βουλευτών της Ν.Δ ( γαλάζιος Νομός) , τα απέκρυπταν με αποτέλεσμα να μη λαμβάνονται μέτρα και ..σήμερα να είναι στο κόκκινο.
Και στα δικά μας...αναπόφευκτα

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ποτε θα βγει ενας υπευθυνος και μαλιστα γιατρος αρμοδιος να ενημερωσει
για το τι συμβαινει στην Φωκιδα? Θαπεριμενουμε τον καθ'ενα να λεει και να γραφει --πιθανον αληθεια--ο,τι?

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε. Ένα χωριό έχει καταντήσει όλος ο Δήμος Δελφών και μάλιστα οσο πιο αραιοκατοικημένο γίνεται. Τι κορονοϊος να εξαπλωθει στην ερημιά; Όσοι ήταν οι άτυχοι μιάς εστίας θα ταλαιπωρηθούν για κάποιες μέρες και μετά πάλι στην ασφαλή ερημιά μας. Είναι οξύμωρο αλλά έτσι είναι. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, η κατάντια μας βγηκε σε καλό. Ετούτος ο τόπος αν δεν ξυπνήσει θα πεθάνει ούτως ή άλλως. Δεν έχει ανάγκη κανένα κορονοϊο.