Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Η Γαλλία απελαύνει Οικογένεια Βοσνίων που κούρεψαν "γουλί" την κόρη τους γιατί,είχε σχέσεις με νεαρό Σέρβο!


Η Γαλλία απέλασε τα μέλη της οικογένειας ενός βόσνιου μουσουλμάνου κοριτσιού,του οποίου ξύρισαω με την βία το κεφάλι της, επειδή ήθελε να παντρευτεί έναν χριστιανό Σέρβο άντρα, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Γκεράλντ Νταρμανίν.

Γάλλοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι πέντε μέλη της οικογένειας του 17χρονου κοριτσιού - οι γονείς και τα τρία αδέλφια της - που ζούσαν στην ανατολική πόλη του Μπεσάνκον είχαν απελαθεί στο Σεράγεβο, την πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, στις 24 Οκτωβρίου.

"Αυτή η απέλαση από την εθνική επικράτεια είναι συνέπεια της απαράδεκτης συμπεριφοράς εκ μέρους της οικογένειας τον Αύγουστο, ιδίως των ξυλοδαρμών και του ξυρίσματος ενός έφηβου κοριτσιού που ήταν ερωτευμένος με έναν νεαρό Σέρβο άντρα άλλης θρησκείας", δήλωσε ο υπουργός σε δήλωση .

Η δήλωση ανέφερε ότι ο έφηβος θα φροντιστεί από τις γαλλικές κοινωνικές υπηρεσίες.

Η συνοριακή αστυνομία στο Σεράγεβο επιβεβαίωσε στην RFE / RL ότι η οικογένεια είχε φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σεράγεβο "σε μια ειδικά οργανωμένη πτήση περίπου στις 12:50 τοπική ώρα, συνοδευόμενη από γαλλική αστυνομία".

Οι γονείς συνελήφθησαν στις 23 Οκτωβρίου, αφού ένα δικαστήριο στο Μπεζανσόν τους καταδίκασε για βία κατά ανηλίκου

Απαγορεύτηκε επίσης η είσοδος στη Γαλλία για πέντε χρόνια. Μια θεία και ένας θείος του θύματος καταδικάστηκαν επίσης σε ποινή φυλάκισης.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον Αύγουστο ότι ένα Βόσνιο μουσουλμάνο κορίτσι στο Μπεζανσόν ξυλοκοπήθηκε από την οικογένειά της και τα μαλλιά της ξυρίστηκαν βίαια επειδή είχε σχέση με έναν 20χρονο Σέρβο χριστιανό άνδρα.

Η οικογένεια είχε φτάσει από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη πριν από δύο χρόνια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: