Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ : “ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ”  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πρώτο βήμα...
Συνέχισε Παναγιώτη...
Τιμά τους προγόνους σου.

Ανώνυμος είπε...

Το αποκορύφωμα της διαπλοκής και της επίδειξης δύναμης προπαγάνδας απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ενώ όλο και περισσότερο και όλο και περισσότερες χώρες αποστασιοποιούνται ή έχουν φτάσει ήδη στην κατάργηση εγκατάστασης αιολικών πάρκων, ο πανικός των Γερμανικών κλπ βορειοευρωπαικών ομίλων που φτιάχνουν και εκμεταλλεύονται αιολικά βάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο διαπλεκόμενης μεθόδευσης προκειμένου να φορτώσουν στην Ελλάδα τα σκουπίδια τους πριν πάρει έκταση η αλήθεια για το ότι δεν προσφέρουν τίποτα καλό σε σχέση με το κακό που κάνουν. Προσφέρουν μόνο κέρδη σε βάθος εικοσαετίας για τους ίδιους και τους τοπικούς συνεργάτες τους. Ποιοί είναι οι τοπικοί συνεργάτες φαίνεται όλο και πιο ξακάθαρα. Όπως ο Κος Ταγκαλής, Ο Κος Καπετσώνης, Ο Κος Δελμούζος, ο κος Μπούγας ο κος Μίχος, ο κος Ματζώρος κ.α. έχουν υπηρετήσει τυφλά και απόλυτα εδώ και πολλά χρόνια την ανάπτυξη αιολικών χωρίς ποτέ να έχουν εκφράσει μιά αμφισβήτηση για όλα αυτά τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι μιά μεγάλη απάτη που απαξιώνει και βλάπτει με πολλούς τρόπους τις παριοχές όπου μπαίνουν. Το ποιοί και εάν χρηματίζονται για αυτή την στάση τους, επαφίεται στην κρίση του καθενός αλλά είναι δυνατόν να το κάνουν όλοι λόγο ανεύθυνης εγκληματικής κομματικής πειθαρχίας ή επειδή είναι τόσο επιπόλαιοι και τόσο κομπλεξικοί ή επειδή ξέρουν πράγματα που δεν μπορούν να μας πούν επειδή είμαστε άχρηστοι και ανάξιοι να ξέρουμε ως κατώτεροι μειωμένης αντίληψης; Παίζει ρόλο άλλωστε εάν συνεργάζονται στο έγκλημα συνειδητά ή λόγο δικής τους μειωμένη2ς αντίληψης; Δεν μιλάω σωστά; Εύκολο. Ας κάνουν μία ανοιχτή συζήτηση με βιντεοσκόπιση και ζωντανή μετάδοση όπου ο καθένας θα σκέφτεται τι λέει, με χρόνο για όλους και ανταλλαγή λόγου σε όλους όσους παραβρεθούν μέχρι να εξαντληθούν όλα τα θέματα. Αφού είναι τόσο σοβαρό το θέμα δεν μπορούν να υποστηρίξουν ότι δεν αξίζει. Αν δεν αξίζει αυτό , τί αξίζει; Εκτός και γνωρίζουν ότι παίζουν βρώμικο παιχνίδι και φοβούνται την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχετε αποδείξεις στο τραπέζι,αν όχι μην λέτε για κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

Όταν σε δω στη Δίρφυ απάνω δίπλα στον άλλο Δήμαρχο, τότε θα σε πιστέψω.

Τώρα μου φαίνεται γράμμα γνωριμίας προς την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.