Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δελφοί - Εκδήλωση : "Η επόμενη μέρα του Ελληνικού Τουρισμού"
















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχαν δημοσιεύσει σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο; Ή ήταν αυστηρά μεταξύ τους που συμπτωματικά όλοι τους συμφωνούν ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει για τους Δελφούς είναι μεταλλεία αιολικά και ιχθυοκαλλιέργειες. Δηλαδή όλοι τους συμφωνούν στο ότι αποκλείουν κάθε προοπτική για τουριστική ανάπτυξη; Μπορεί κάποιος να στείλει τα λινκ των αναρτήσεων που ενημέρωναν για αυτή την συνάντηση για να μπορεί να πάει όποιος ενδιαφέρεται και όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα του τουρισμού τα τελευταία χρόνια; Διότι το Επιμελητήριο π.χ. δεν το έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα. Ούτε έχει καταθέσει ποτέ οποιαδήποτε σχετική πρόταση,ούτε ασχολήθηκε με τον τουρισμό όποτε κλήθηκε να ασχοληθεί με το παραγωγικό μοντέλο της Φωκίδας. Βουλευτής, Δήμαρχοι κλπ, το ίδιο. Πώς τώρα παρουσιάζονται ως αυτοί που ξέρουν και θα δώσουν λύση; Μήπως το έκαναν για να κρατήσουν όποια συμπεράσματα τους βολεύει και για να έχουν να λένε ότι κάτι έκαναν επειδή ετοιμάζουν κάτι άσχημο για το τουρισμό της Φωκίδας και δημιουργούν προηγούμενα δήθεν δημόσιας συζήτησης κλπ;

Ανώνυμος είπε...

Εμένα θα μου αρκούσε να μιλήσει η κα από το Τοπικό Συμβούλιο των Δελφών και να επαναλάβει ότι " εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε απ τον τουρισμό" - θέλουμε ΒΙΑ(=Βωξίτη-Ιχθυοκαλλιέργειες-Αιολικά).
Να χαρούνε και όλοι οι ομιλητές "περί τουρισμού' στην Φωκίδα.

Τελικά , φέρατε τον Κόνσολα να τον ταϊσετε και να κάνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

Άλλη φορά να καλείτε ανοιχτά σε συζήτηση , ώστε να πάρετε την σωστή και ανιδιοτελή άποψη που έχουν ορισμένοι για τον Δελφικό τουρισμό.


Χρήστος Βανδώρος είπε...

Αν και μακριά παρακολουθησα την συζήτηση από το αναρτημενο βίντεο.
Οι διαφοροι δηθεν προσπάθησαν να ωραιοποιησουν την κατάσταση, αλλά στο τέλος τους την είπε ο κ Κόνσολας. ...Οσο και αν εψαξα , είπε , δεν βρήκα ουτε μια μελέτη για έναν βιώσιμο τουρισμό στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας...
σαν να λέει, αφήστε τα λόγια είσαστε άχρηστοι...
Αξίζει όμως να ακουστεί και ο μεγαλοξενοδόχος εκ Δελφών... Τελικό συμπέρασμα? Η χρονιά χάθηκε και έπεται συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Προστασία στο Επιμελητήριο πουλάει ο Μπουγας γιατί βλέπει ότι είναι ανύπαρκτο εδώ και χρόνια. Μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα συμφωνούν.

Ανώνυμος είπε...

γελάνε και οι πέτρες. τι του λείπει του ψωριάρη φούντα με μαργαριτάρι. μαζευτήκανε οι γραβατάκηδες και οι κυρίες με τα ταγιερ και τα φιλοσοφικα γυαλία, για να αυτοπροβληθούν σε ένα άδειο χωριό, άδειο μουσείο με μηδέν τουρίστες ΙΟΥΛΙΟ μήνα. αντι να κοιτάνε την ουσία των προβλημάτων της τουριστικής περιοχής κοιτάνε την αυτοπροβολή και τους λόγους. μη μιλήσω για ταγκαλή που μετά τις εκλογές πρώτη φορά φάνηκε δημόσια στους Δελφούς.. ντροπή και κρίμα.
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ: Κάθε χρόνο προσλάμβαναν 30 φύλακες για το μουσείο, φέτος με ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΌΤΗΤΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Δελφών ΠΡΟΣΛΆΒΑΝΕ 40+ φύλακες. Έτσι να σπαταλάτε το δημόσιο χρήμα για να γίνονται και ομιλίες για τον Μπούγα, την Κοτσάνου και τη Ψάλτη.