Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΙΤΕΑ... Δήλωση του κου Νεκτάριου Μίχου για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Αποκλειστική δήλωση Νεκτάριου Μίχου

* Μετά τα... ανωτέρω, ο πρ. θεματικός Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεκτάριος Μίχος προέβη σε αποκλειστική δήλωση:
   - Είχαμε προϋπολογίσει 70 χιλιάδες ευρώ περίπου για την λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, οπότε υπάρχει υπόλοιπο 30 με 40 χιλιάδες ευρώ... Κι έπειτα είναι ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος!...
  Θέλω να επισημάνω ότι εμείς δυσκολευτήκαμε εξ αρχής με το κολυμβητήριο, ξεκινήσαμε με capital controls, ακολούθησε το σοβαρότατο θέμα με την  ΕΥΔΑΠ, ακόμη και φωτιά στο λεβητοστάσιο αντιμετωπίσαμε!  Ουδέποτε όμως δεχθήκαμε με τόση ευκολία να κλείσει!

Δεν έκλεισε κανένα χειμώνα! 

Ξεκινήσαμε με 4 παιδάκια τον πρώτο χειμώνα και φθάσαμε στα 300!...

   Όταν υπάρχει η βούληση, μπορείς να ανταπεξέλθεις... 

από 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Δελφών έχει ως προτεραιότητα την Δημιουργία Περιβάλλοντος Αγοράς στην Άμφισσα... τι δεν καταλαβαίνετε ρε άσχετοι; Δεν υπάρχουν λεφτά γιά οτιδήποτε μακρυά από την Άμφισσα.Να χαιρόμαστε τους εκλεγμένους μας αυτοδιοικητικούς.Πολύ γρήγορα μας απέδειξαν τις ικανότητες και την αντίληψή τους.Τα περισότερα βέβαια Συγχαρητήρια τα αξίζει ο νυν αντιδήμαρχος Ιτέας που σθεναρά υπεράσπισε τα συμφέροντα των Αθλητών και πολιτών που χρησιμοποιούν το Κολυμβητήριο Ιτέας καταφέρνοντας να λειτουργήσουν οι Εγκαταστάσεις το επόμενο καλοκαίρι.. Μπράβο και πάλι μπράβο γιά τις διαπραγματευτικές του Ικανότητες.

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα.ο Δημος Δελφων..να μην μπορεί να συντηρήσει το μοναδικό κολυμβητήριο...και παίρνει αποφάσεις κάθετα χωρίς να εξετάσει εναλλακτικές.Απαξίωση της Ιτέας...και στο βωμό μιας πλατείας θεάτρου θα θυσιαστούν οι επιλογές των κατοίκων!!

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο ενδιαφέρον που δείχνουν για τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου,έδειξαν και για την Πλατεία Θεάτρου που δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και έχασαν δική τους κερδισμένη απόφαση.Φταίει ο Καλλικράτης θα πουν ορισμένοι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.Χωρίς αγώνα και προσπάθεια να βάζεις Λουκέτο σε μια ιστορική δράση της ΔΕ Ιτέας.Το πρόβλημα της πλατείας ήταν γνωστό!!!!ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ.................................

ο χαζός του χωριού είπε...

Αυτά που πολύ όμορφα λέει ο κύριος Νεκτάριος συνέβησαν γιατί υπήρχε αφόρητη πίεση από τον ΝΟΙ αλλά και ότι ο κύριος Γουώρθ έβαζε από την τσέπη του .
Βέβαια εκ του αποτελέσματος ο σκοπός του να είναι λειτουργικό το κολυμβητήριο έγινε πραγματικότητα .

Τώρα όσον αφορά την παράταξη του κύριου Ταγκαλή είναι κατά την γνώμη μου "κακό" από πλευράς τους, να εκδικούνται την πολιτική αντίπαλο κυρία Αναγνωστάκου - Παυλοστάθη .

Το χειρότερο σε αυτό τον τόπο είναι μια ζωή ο αθλητισμός να είναι έρμαιο των πολιτικών ορέξεων κάθε πολιτικού .

Ντροπή σε όποιο χρησιμοποιεί μικρούς αθλητές και συλλόγους για πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες .