medlabnews.gr


Ένα άκρως συγκινητικό σκίτσο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο (11/7) με πρωταγωνιστές την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δύο αθλητές όπως έγινε γνωστό χθες (10/7) θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αθλητικής αποστολής στο Παρίσι της Γαλλίας όπου διεξάγονται σε λίγες εβδομάδες οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής οι δύο κορυφαίοι αθλητές θα είναι εκείνοι που θα σηκώσουν την ελληνική σημαία στη γαλλική πρωτεύουσα, στην έναρξη των Αγώνων εκεί.

Από την ώρα που έγινε γνωστή μία τέτοια είδηση, τα σχόλια και οι αναρτήσεις έδωσαν και πήραν στο διαδίκτυο, ένα σκίτσο ήταν εκείνο που ξεχώρισε και συνεχίζει να κάνει τον γύρο στον «κυβερνοχώρο».

Και αυτό γιατί προκαλεί ρίγη συγκίνησης μιας και εκτός από τους δύο αθλητές στη σημερινή τους εικόνα, υπάρχουν και άλλοι δύο «πρωταγωνιστές» που περιλαμβάνονται στο σκίτσο. Πρόκειται για την κορυφαία αθλήτρια του βάδην και τον greek freak σε εφηβική ηλικία, όταν η μεν Αντιγόνη σέρβιρε στο μεζεδοπωλείο της οικογένειάς της στην Καρδίτσα και ο Γιάννης πουλούσε cds στους δρόμους της γειτονιάς του για να επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Δείτε το συγκινητικό σκίτσο παρακάτω: