Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Τι είπε ο δήμαρχος Δελφών στο 1ο Συνέδριο «Τουρισμός & Ανάπτυξη στη Στερεά Ελλάδα» , στους Δελφούς


 





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την εκδήλωση . Ελπίζω να μπει από δω και πέρα η σκέψη για την ανάπτυξη του τουρισμού στους Δελφούς .
Στο επόμενο και στο μεθεπόμενο συνέδριο να έχουμε να επιδείξουμε κάτι θετικό προς την κατεύθυνση του τουρισμού.
Μη κάνετε πίσω - Η Φωκίδα χρειάζεται ανθρώπους να πιστεύουν στον τόπο τους .

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά δήμαρχος Δελφών , αντιμετωπίζει το θέμα της τουριστικής αναβάθμισης των ξεχασμένων Δελφών στην σωστή διάσταση του προβλήματος .
Συνεχίστε έτσι και να ξέρετε πως υπάρχουν και υγιείς υποστηρικτές σας , απ’ όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι στο Συνέδριο ΔΕΝ καλέσανε το Πανεπιστήμιο της Άμφισσας. Δηλαδή, ένα τμήμα που έχει ειδίκευση την περιφερειακή ανάπτυξη, την οικονομία και τον τουρισμό, θεωρούσαν οι διοργανωτές ότι δεν είχε τίποτα να πει; Σαϊνια οι διοργανωτές, αλλά και ο Δήμος. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

αφησανε τους δελφους και γινανε το τελευταιο κατσιχωρι της φωκιδας. ριμαξε ενας τοπος που ειναι τοπ σε τουριστικους προορισμους. στους δελφους δεν υπαρχει πια φουρνος, χασαπακι, μαναβικο και σουπερ μαρκετ και ερχονται δυο φορες το χρονοι οι γραβατακηδες να αμπελοφιλοσοφησουν στο ευρωπαικο κεντρο περι αναπτυξης. δεν ντροποσαστε μωρε λιγο; εχετε μπει μεσα στο χωριο των δελφων να δειτε τη καταντια του χωριου;;; ολα τα μαγαζια ξενοικιαστα και δεν υπαρχουν πλεον επιχειρησεις βασικης ωφελειας των κατοικων οπως γραφω παραπανω. θες κρεας ψωμι και τροφιμα και αναγκαζεσαι και κανεις 40 χιλιομετρα να πας αμφισσα. αυτο ειναι οι δελφοι; ενα κατσικοχωρι; ντροπη και αισχος. σε δεκα χρονια το χωριο δε θα μετραει ουτε δεκα κατοικους. ηδη ολη η νεολαια αποχωρησε απ το χωριο. τοπος γεροντων εγιναν οι δελφοι.