Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κάτοικοι του Δήμου μας δεν ανησυχούν για τέτοια θέματα τα έχουν ξεπεράσει όπως και άλλα πιο σημαντικά, η ανησυχία είναι έκδηλη στους αιρετούς μας...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΗΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκτός την Alpha να μη ξεχνάμε πως η Ιτέα έχασε υποθηκοφυλακείο, Ειρηνοδικείο, ΙΚΑ, υπηρεσίες του Δήμου, ΟΤΕ, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας κ.α. Οι δημότες αναγκάζονται να μεταβούν στην Άμφισσα για τις παραπάνω υπηρεσίες και λογικό και ένα μέρος της αγοράς να μεταφερθεί εκεί. Από τυρόπιτα μέχρι και την αγορά ενός μπουφάν.
Σαν εμπορικός σύλλογος έχετε κάποια μέλη που ανήκουν στο εναπομείναν βαθύ ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που έκανε τον Καλλικράτη και σεις τώρα διαμαρτύρεστε για ένα υποκατάστημα τράπεζας.
Κοινοποιήστε την επιστολή στο κόμμα σας και ζητήστε να φέρει το θέμα της αδικίας της Ιτέας στην επόμενη αναθεώρηση του Καλλικράτη. Τολμήστε το. Άλλωστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε όλα συμφωνούν.

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο δήμος Δελφών έχει τα χάλια του .
Πόσες φορές θα πρέπει να τονίσει κανείς πως το μέχρι σήμερα ακολουθούμενο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης(Β.Ι.Α), έχει αποτύχει με αποτέλεσμα την πληθυσμιακή συρρίκνωση του δήμου και την μιζέρια των κατοίκων;
Και η Άμφισσα "νεκροταφείο" είναι , παρά το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες.
Κάντε μια βόλτα ένα σαββατόβραδο του χειμώνα σε όλα τα μαγαζιά που συγκεντρώνουν κόσμο σε Άμφισσα Ιτέα Γαλαξίδι Δεσφίνα Χρισσό και Δελφούς . Δεν θα βρείτε ΣΥΝΟΛΙΚΑ πάνω από 200 άτομα-πελάτες. Φέτος δε και με τον Κωρονοϊό ..θάναι οι μισοί.

Ανώνυμος είπε...

θα συμπληρωσω τους παραπανω σχολιαστες με ενα κειμενο που βρηκα στην ωρα της φωκιδας
Ιστοσελίδα; Ίσως να τους τη φτιάξει! Ίσως να τη θέλουν!
Ώρες - ώρες ούτε εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Πήγαν εκπρόσωποι της Ένωση Ξενοδόχων Δελφών και ζήτησαν από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δελμούζο να τους κατασκευάσει μια ιστοσελίδα στα πλαίσια της τουριστικής προβολής, η οποία να έχει όλο το πληροφοριακό υλικό και να μπορεί αν κάνει κρατήσεις. Τους απάντησε θετικά, παρότι του εξήγησαν ότι το κόστος θα ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ. Αν και η συμφωνία έκλεισε, οι ξενοδόχοι το μετάνιωσαν και θεωρούν ότι δεν είναι έτοιμοι να το ξεκινήσουν.
Αναρωτιέμαι ειλικρινά, αυτό δεν το γνώριζαν πριν πάνε; Αν δεν ήταν έτοιμοι, προς τι το αίτημα; Ας ζητούσαν κάτι άλλο άμεσα υλοποιήσιμο! Καλό είναι πάντως, οι πολίτες και οι φορείς, όταν απευθύνονται σε πολιτικά πρόσωπα να έχουν συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία να είναι νομικά ελεγμένα και άμεσα υλοποιήσιμα!
οι επιχηρειματιες των δελφων τι τελικα θελουν προβολη η οχι
βοηθεια η οχι
θελουν οι αλλοι να παρουν τους τουριστες από το χερακι και να τους πανε στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου τος και στα τρεπεζια από τα εστιατορια τους
ε οχι ρε δελφιωτες καλυτερα καθε πολη να ασχοληθεί μονο για παρτη της
το μοντελο ολοι μαζι θα σησουμε η ολοι μαζι θα πεθανουμε δεν επιασε πουθενα στον κοσμο πχ στην ευρωπη καθε πολη κοιταζει το δικο της συμφερον
εδω στην ιτεα δεν μπορει ο δημος να ανοιξει μια παιδικη χαρα το εριξαν στις κοντες με το λιμενικο ταμειο ευγε
αληθεια η αποφαση για την απαγορευση των βαρεων οχηματων στην παραλια ποτε θα υλοποιηθει
και εσεις οι τοπικοι συμβουλοι που ταζατε προεκλογικα ελεγχετε αν πραγματοποιουνται οι αποφασεις που ψηφιζετε?


Ανώνυμος είπε...

Τα παράπονά σας στον Βουλευτή

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τέλους του 2021 θα φύγει και η Πειραιώς.

Ανώνυμος είπε...

Η Alpha Bank είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Όπου θέλει ανοίγει κ όπου θέλει κλείνει. Διαβάζουμε μέρες τώρα για open mall του Δήμου, για κτίρια που αγοράζονται και φτιάχνονται για να γίνουν διαφορά περίεργα. (Αυτός ο Παπαλουκάς αν συνεχισουν να κατασκευαζονται μουσεία που δεν θα επισκεπτει ποτε κάνεις, θα μας κοστίσει πιο ακριβά από την Ακροπολη). Κάποιες Δημοτικές Ενότητες φαίνεται ότι δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά, μας. Εδώ σαν σύλλογος δεν κάνετε μια ερώτηση για το τι έργα προγραμματίζονται που θα βοηθήσουν λίγο την κατασταση;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 9.03 Ωραια αφου ειναι ιδιωτικες ,ας τους ταρακουνισουμε λιγο αρχιζοντας την αποσυρση των καταθεσεων, για να σφυξουν λιγο οι κ...οι ακι οχι να μας "τραβανε" απο την μυτη ,,,αλλα ..που ...μονοιαζει ο Ελληνας σε τετοια?

Ανώνυμος είπε...

Και η Εθνικη. να ειστε σιγουροι για αυτο...

gromkostas71@gmail.com είπε...

Δυστυχως η Ιτεα υποβαθμιζεται.Τα τελευαταια 15 περιπου χρονια εφυγαν απο τη Ιτεα Ειρηνοδικειο,Υποθηκοφυλακειο,Ικα,Κινητη τηλεφωνια και οι 3 εταιρειες,το Κεντρο υγειας υπολειτουργει,και τωρα ορχιζουν να φευγουν και οι τραπεζες με αρχη απο την Αλφα!Αργα αλλα σταθερα η Ιτεα μετατρεπεται σε ψαροχωρι,αυτο ειναι το οραμα μας για την πολη;Οσοα για τις τραπεζες μπορει να ειναι ιδιωτικες επιχειρησεις που εχουν σκοπο το κερδος,αλλα δεν πρεπει να ξεχνσμε οτι ανακεφαλαιοποιηθηκαν στο μεγαλυτερο ποσοστο με χρηματα των Ελληνων Πολιτων για να συνεχιστει η λειτουργεια τους.ΔΗΛΑΔΗ πηραν χρηματα για να μην κλεισουν και .κλεινουν σιγα σιγα!Νομιζω οτι αυτο ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

gromkostas71@gmail.com είπε...

Η υποβαθμιση της Ιτεας συνεχιζεται!Αποχωρησαν απο την Ιτεα,Ειρηνοδικειο,Υποθηκοφυλακειο,οι 3 εταιρειες κινητης τηλεφωνιας,ο Οτε,Ικα,το κεντρο Υγειας υπολειτουργει,οι υπηρεσιες που προσφερει βασιζονται στην ευσυνηδεισια και το φιλοτιμο των εργσζομενων του,και τους αξιζουν συγχαρητηρια για την προσφορα τους στην πολη.Μηπως οραματιζονται καποιοι την μετατροπη της Ιτεας σε ψαροχωρι;Οσο για τις τραπεζες τηναρχη εκανε η Αλφα κσι να δουμε ποια θα ειναι η επομενη!Μπορει οι τραπεζες να ειναι ιδιωτικες επιχειρησεις που θελουν μονο κερδη,αλλαΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!Δηλαδη ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ....ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!!Για εμενα ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!