Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Καποδιστρίου στην Ιτέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο μάλλον για βραχυκύκλωμα. 
Στο σημείο επενέβει, ευτυχώς έγκαιρα, η Πυροσβεστική υπηρεσία και η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους ορόφους. Το συγκεκριμένο όμως διαμέρισμα υπέστει εκτεταμένες καταστροφές. Το ευτύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα.
 Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα, είναι καλά στην υγεία του, αλλά μετεφέρθει για προληπτικούς λόγους στο ΚΥ Ιτέας. Η ΠΥ Ιτέας διεξάγει προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
Προσθήκη λεζάντας


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους Πυροσβέστες της Π.Υ Ιτέας. Να είναι καλά τα παιδιά ως Ιτέα μας έχουν σώσει πολλές φορές και ειδικά με τη πυρκαγιά του Ιουλίου του περασμένου καλοκαιριού. Είναι λεβέντες και πάλι μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία.Οι Πυροσβέστες κάνουν πάντα αυτό που τους καλεί το καθήκον τους.Σαν αγαπημένοι Ιτιωτες να συμπαρασταθουμε αυτη την ωρα και στον συμπολίτη μας.