Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ελλάδα: 79 οι νεκροί, 6 σε μία μέρα – 20 νέα κρούσματα, συνολικά 1.755

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 79 οι νεκροί, 6 σε μία μέρα - 20 νέα κρούσματα, συνολικά 1.755


Οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα φτάνουν πλέον τους 79 με 6 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε μία μέρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα κρούσματα του Covid-19 στη χώρα μας είναι 20 και το σύνολο των περιπτώσεων στην Ελλάδα είναι 1.755 .
Νωρίτερα σήμερα 6 Απριλίου έγινε γνωστό ότι άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις άνδρες που νοσηλεύονταν σε ΠάτραΑλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στην Πάτρα, έναν 72χρονο στην Αλεξανδρούπολη και έναν 78χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Παράθυρο άρσης περιορισμών Μάιο, μέτρα για την οικονομία και τον Ιούνιο

Ελπίδα να ξεκινήσει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων το Μάιο, εφόσον έχει αντιμετωπιστεί υπεύθυνα από όλους η πανδημία του κορoνοϊού, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά το briefing.
Άφησε επίσης ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην περίπτωση που όπως έγινε χθες στην Πάτρα και την Παρασκευή στην Αγία Βαρβάρα συγκεντρωθούν την Κυριακή των Βαΐων πιστοί έξω από τις εκκλησίες. Υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την τέλεση λειτουργιών τη Μεγάλη Εβδομάδα κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς και εκτίμησε ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα ως προς τον κίνδυνο συγκέντρωσης πλήθους έξω από τους ιερούς ναούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: