Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ - ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ... ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.


Ένα μεγάλο βάρος του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος, έτσι όπως εκδηλώνεται σε όλες του τις διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, αποφασίζει να σηκώσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, στηρίζοντας την κυβερνητική πολιτική και πηγαίνοντας κόντρα σε όλες τις αντιμεταναστευτικές φωνές που το τελευταίο διάστημα συγκροτούν ένα ολόκληρο κίνημα σε επίπεδο Δήμων.


Στην προσπάθειά του αυτή ο Περιφερειάρχης βρήκε συμμάχους μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο στις παρατάξεις του Δημήτρη Αναγνωστάκη και της Κατερίνας Μπατζελή που δέχτηκαν να συγκροτηθεί Συντονιστική Επιτροπή που θα διαχειριστεί το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα στην Στερεά Ελλάδα.


Με τη συγκρότηση της Επιτροπής διαφώνησαν οι παρατάξεις της μείζονος μειοψηφίας του Απόστολου Γκλέτσου, αν και ο ίδιος δεν ήταν παρών στην συνεδρίαση, και της ελάσσονος μειοψηφίας με τους περιφερειακούς συμβούλους να καταψηφίζουν την πρόταση. 
Λευκό ψήφισε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, με τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Δούρο να εκφράζει την άποψη ότι το προσφυγικό ζήτημα θα μπορούσε να το διαχειριστεί η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες και σε συννενόηση με τους Δήμους να προτείνουν και τις ανάλογες λύσεις.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ο κούλης δεν έλεγε ότι θα τους έχουν στα νησιά, οι διαδικασίες ασύλου θα γίνονται γρήγορα και θα τους επιστρέφουν πίσω. ξέρουμε ότι άλλοι κανονίζουν απλά εκτελούμε εντολές απέξω και σπανός και δελμούζος ακολουθούν πιστά την γραμμή που τους δίνουν μόνο με αντίδραση και κινητοποίηση θα τους σταματήσουμε

Ανώνυμος είπε...

Κούλη και Σπανό θέλατε στη Φωκίδα, α και Ταγκαλη. Οριστε τωρα τι μας ετοιμάσανε τα αγορια. Βαζουν μετανάστες μεσα στη Φωκίδα. Καλα να πάθετε οσοι τους ψηφίσατε. Η Φωκίδα απλά πέθανε. Μια νε Φωκίδα θα βγει απ τις στάχτες με μετανάστες και χρήμα της ευρωπης προς αυτους.

ΣΜ είπε...

Να ξέρουμε ποια σχόλια περνάνε και ποια κόβονται.

Καρτερούμε.