Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Φράγκος: Ο Σημίτης ήξερε για τις μίζες...


Τον ίδιο τον Κώστα Σημίτη εμπλέκει ευθέως, στις μίζες για τα εξοπλιστικά, ο αντιστράτηγος σε αποστρατεία Κωνσταντίνος Φράγκος

Σε μια «συνέντευξη-φωτιά» στον Γιάννη Παπαγιάννη, που θα πρέπει ν' απασχολήσει και τις ανακριτικές αρχές, ο στρατηγός Φράγκος, «καρφώνει» τον πρώην πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε τα πάντα, για το «πάρτι των δισεκατομμυρίων» στις αμυντικές προμήθειες, αλλά δεν έκανε τίποτα επειδή φοβόταν τον Ακη Τσοχατζόπουλο, γιατί μπορούσε να τον ανατρέψει!

Με τη βεβαιότητα του ανθρώπου, που είναι σε θέση να γνωρίζει, αφού βρέθηκε σε επιτελικές θέσεις, μέσα στο Στράτευμα, ενώ στη δεκαετία του `80 υπηρέτησε στο πολιτικό γραφείο του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, ο κος. Φράγκος υποστηρίζει ότι οι αποκαλύψεις του Αντώνη Κάντα αποτελούν την… κορυφή του παγόβουνου, καθώς ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, δεν ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο αμαρτωλό κύκλωμα της μίζας.

Ολόκληρη η συνέντευξη του αντιστράτηγου εν αποστρατεία Κωνσταντίνου Φράγκου στον Γιάννη Παπαγιάννη έχει ως εξής:

Η αλήθεια για τις μίζες... η συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠ ΟΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΛΤΣΟ ??? ΗΞΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ !!!! ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ , Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!!!!