Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Επιστολή προς τα μέλη της Γ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας (Ν.Ο.Ι) απευθύνει η πρώην πρόεδρος Σοφία Δ.Αναγνωστάκου






ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ τα ΜΕΛΗ της ΓΣ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ

12/09/2024

Αγαπητά μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΝΟΙ,

έχω απευθυνθεί γραπτώς στις 23/07/2024 στο ΔΣ του ΝΟΙ με σκοπό να ενημερωθώ ουσιαστικά για το πότε θα διενεργηθούν, αν δεν έχουν ήδη διενεργηθεί αρχαιρεσίες από τις 22/07/2018, που από όσο γνωρίζω εγώ, ήταν οι τελευταίες. Ουσιαστική απάντηση δεν έλαβα ποτέ, συνεπώς αιτήθηκα στις αρμόδιες υπηρεσίες και παρέλαβα: α) αναθεωρημένο καταστατικό του σωματείου, β) πρακτικό αρχαιρεσιών από τις 05/08/2022, επανήλθα με σχετική επιστολή μου στις 19/08/2024 και ζήτησα τα κάτωθι*.

Το μόνο που έχω εκλάβει ως απάντηση είναι προσωπικές απειλές, μέσω τρίτων.

Ο ΝΟΙ είναι ναυταθλητικό σωματείο από το 1961 και σύλλογος όλων των Ιτιωτών με μακρά και έντονη ιστορία. Αν μη τι άλλο, αυτό που οφείλουμε σε αυτούς που τον ίδρυσαν και τον έφτασαν ψηλά, είναι η προσπάθειά μας να λειτουργεί σωστά.                                                                                                                                
Ως εκ τούτου, με το παρόν σας ενημερώνω ότι θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια του σωματείου μας.

Με εκτίμηση,

Σοφία Αναγνωστάκου
Πρώην Πρόεδρος του ΔΣ του ΝΟΙ
Μέλος της ΓΣ του ΝΟΙ

*1) Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης (ΓΣ) της 25/05/2022, με τις υπογραφές των μελών της ΓΣ, για την αναθεώρηση του καταστατικού.
2) Αντίγραφο της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) περί διενέργειας των εκλογών με τις υπογραφές των μελών του ΔΣ.
3) Έκθεση, η οποία έχει συνταχθεί και υπογραφεί από την Πρόεδρο και την Γενική Γραμματέα του ΔΣ, με βάση την οποία έχει τοιχοκολληθεί, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, η ημερομηνία της ΓΣ για τις αρχαιρεσίες και ο κατάλογος των μελών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου.
3) Πότε έγινε ηλεκτρονικά η δημοσίευση του καταλόγου των μελών, καθώς το σωματείο έχει ιστότοπο και εφόσον συμβαίνει αυτό είναι υποχρεωτική και η ηλεκτρονική δημοσίευση του καταλόγου.
4) Την υπ' αριθ. 60/04-08-2022 Πράξη της Προέδρου του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία ορίστηκε η Δικαστική Αντιπρόσωπος.
5) Το Πρακτικό της ΓΣ, με βάση την οποία διενεργήθησαν οι εκλογές με τις υπογραφές των μελών, που έλαβαν μέρος σε αυτήν.
6) Το Πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του ΔΣ μετά τις αρχαιρεσίες, η οποία σημειωτέον ότι θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 10 ημερών, κατά την οποία κατανεμήθηκαν τα αξιώματα στα μέλη, με τις υπογραφές των μελών του ΔΣ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ....ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΚΑΙ ΔΕ πράττεται ΤΟ ΣΩΣΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ .. ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ 8.31. ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ. ΔΕ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ευγένεια βλάπτει...κακώς δεν κινήθηκε νομικά εξαρχής.αυτοι νομίζουν πως είναι μαγαζάκι τους

Ανώνυμος είπε...

Τα μέλη πρέπει να κάνουν το αυτονόητο ίσως είναι η ποιο ντροπιαστική φάση στην ιστορία του σωματείου....

Ανώνυμος είπε...

Καθαρή περίπτωση πλαστογραφίας η οποία διώκεται ποινικά ως κακουργηματικη πράξη...
Ο αντιπεριφερειάρχης έχει καταλάβει πού πάει να μπλέξει;