Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Σκύλος είναι πιο έξυπνος από μωρό: Λέει πρώτος «μαμά» και του τρώει τη μπουκιά - Βίντεο

Τα σκυλιά θα κάνουν οτιδήποτε για λίγο φαγητό. Από το να παίρνουν αξιολάτρευτα κουταβίσια μουτράκια, μέχρι να ακολουθούν πιστά και τις πιο δύσκολες εντολές των αφεντικών τους. Αλλά αυτός ο σκυλάκος είναι αληθινό φαινόμενο, μιας και για να φάει έμαθε μέχρι και να μιλάει.


Οι γονείς ενός αξιολάτρευτου μωρού φαίνονται να το ταΐζουν. Η μαμά και ο μπαμπάς προτρέπουν το μωρό να πει: «μαμά», για να του δώσουν μια μπουκιά. Ο μπέμπης δεν μπορεί να το πει, αλλά ο πεινασμένος σκύλος το λέει ολοκάθαρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social και έγινε αμέσως viral, ο σκυλάκος θέλοντας κι αυτός μια μπουκίτσα από αυτό που τρώει ο μικρούλης, έβαλε τα δυνατά του και είπε: «μαμά»
BlitzWolf BlitzWolf BW-FYE9 TWS
«Η μαμά και ο μπαμπάς προσπαθούν να κάνουν το μωράκι τους να πει: μαμά (mama) και: κι άλλο (more). Αντ’ αυτού, καταλήγουν να ξεκαρδιστούν στα γέλια όταν ο σκύλος τους το λέει πρώτος. Αυτός είναι ένα έξυπνο κουτάβι!» γράφει το βίντεο στο σχόλιο της ανάρτησης στο Twitter.
Οι χρήστες στα social media ενθουσιάστηκαν με το κλιπάκι, δήλωσαν ότι θέλουν κι εκείνο ένα τόσο έξυπνο σκυλάκι και δεν δίστασαν να παραθέσουν και τις ανάλογες εμπειρίες τους με τα δικά τους σκυλάκια.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: