Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : " ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Π.Ε "

 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Πυροβολισμός στον αέρα
- Η μπάλλα στην κερκίδα
- Λανάρααααα

ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ


Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΩΣΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δηλαδή θα πρέπει να αναστείλει τις άδειες για τα αιολικά ?
Εσείς στην περιφέρεια σαν αποκεντρωμένη διοίκηση , σαν κυβέρνηση ου είσαστε, τι ακριβώς ρόλο παίζετε;
'Ηξεις - αφίξεις , ευχολόγια και φούμαρα...δεν φταίμε εμείς ..φταίνε οι άλλοι και τα τοιαύτα.
Κρίμα μωρέ 200 χρόνια περάσανε κι απλώς αλλάξαμε αφεντικά . Πάλι σκλάβοι είμαστε με την διαφορά ότι έχουμε και ένα non frost ψυγείο γεμάτο καλούδια..
Γραικύλοι ...κατάπτυστοι των ευρωπαίων εταίρων ανίκανοι και λίγοι να λεγόμαστε Έλληνες..

Νίκη Πολυζώη είπε...

1869 ΝΕΕΣ άδειες για ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά κλπ σε όλη τη χώρα, οι 321 στη Στερεά και οι 40 στη Φωκίδα !!! Με συνολική αιτούμενη ισχύ να ανέρχεται στο εξωπραγματικό μέγεθος των 45,55 GW, όταν η ετήσια αιχμή ζήτησης δεν ξεπερνά τα 9 GW.Αφού έδωσαν θετική γνωμοδότηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας σε όλες τις περιβαλλοντικές μελέτες, αφού έγραψαν στα υποδήματά τους τις αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών, Συλλόγων, φορέων, Δήμων, κοινοτήτων, ήρθαν τώρα να μας πουν ότι "0ι 101 ανεμογεννήτριες είναι πολλές ξεπερνούν το επιτρεπτό όριο .... οι 99 όμως είναι καλές" !!!!! Οι υπερβάσεις φτάνουν το 72,76% στον Καφηρέα, στην Εύβοιας και στη Θίσβη Βοιωτίας το 135% του μεγίστου επιτρεπόμενου αριθμού. Δεν υπάρχει σημείο γης που δεν έχει στοχοποιηθεί στο όνομα της εξυπηρέτησης ενός καταστροφικού μοντέλου ενεργειακής «ανάπτυξης» (νόμος 4685/2020 του Χατζηδάκη αλλά και ο προηγούμενος του ΣΥΡΙΖΑ) που προκρίνει το ιδιωτικό συμφέρον σε αντίθεση με το συμφέρον της κοινωνίας δηλαδή το δημόσιο συμφέρον. Την "ισχυρή πρωτοβουλία" αναγκάστηκαν να την πάρουν από τη συνεχή πίεση συγκεκριμένων παρατάξεων στο περιφερειακό συμβούλιο, της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που επανειλημμένα έχει καταθέσει επερωτήσεις για την εγκατάσταση ΒΑΠΕ, καθώς και της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, αλλά κυρίως και των τοπικών κοινωνιών. Οι δύο παρατάξεις κατέθεσαν και αίτημα να συζητηθεί το θέμα προ ημερήσιας διάταξης στο Περ. Συμβ στις 27/1/2021. Για να ξέρετε, λοιπόν, πως σας χρησιμοποιούν όσοι έχετε ψηφίσει Σπανό, Γκλέτσο, Αναγνωστάκη, Μπατζελή, Γιώτη …..... ΝΔ, κάτι ανάμεσα, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Εγκληματική οργάνωση Χ.Α. Γιατί, μοιράζουν τα καθρεφτάκια, αυτοί που όλοι μαζί τα ψηφίζουν. Αυτοί που τοποθετήθηκαν λέγοντας ότι είναι "Προνόμιο και Ευεργέτημα" για τον τόπο μας το ότι έχουμε γίνει "αχινός" και ότι πρέπει να διεκδικήσουμε καλύτερη πληρωμή και περισσότερα αργύρια για τον αργό θάνατο που μας οδηγούν οι "επενδυτές". Γη, αέρας ,νερό είναι δημόσια αγαθά ανήκουν σε όλους μας και δεν έχει κανένας τους το δικαίωμα να τα ξεπουλάει στους "επενδυτές" για να τα τσεπώνουν καταστρέφοντας τον τόπο μας, το περιβάλλον, τις ζωές μας και να μας το πασάρουν ως ανάπτυξη = πράσινη ενέργεια= πράσινα άλογα.
Νίκη Πολυζώη, περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ". Καταψήφισα την "ισχυρή πρωτοβουλία" γιατί αρνούμαστε να γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα που επιτελούν οι υπογράφοντες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφήσατε και τίποτα απούλητο- ακάλυπτο. Για πια πρωτοβουλία κατά της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης τσαμπουνάτε; Δηλαδή η ελεγμένη εγκατάσταση που έχετε κάνει είναι καλή; Για κοιτάτε γύρω σας. Αλλά τι να δείτε; Βλέπετε τίποτα άλλο εκτός από τα "φιλαράκια" τους επενδυτές; Πρώτος και καλύτερος Μυτιλιναίος. Και πότε ακούσατε τις τοπικές κοινωνίες όλες αυτές τις φορές που δώσατε θετική γνωμοδότηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος;;;; Εεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;