Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ



Η Φώφη Γεννηματά προχωρά σε έκτακτο συνέδριο μέσα στον Νοέμβριο προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπάρχει στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ.
Είναι προφανές ότι στο συνέδριο θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον φορέα, ενώ αναμένεται να δούμε και εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήδη κάποια στελέχη του ευρύτερου σοσιαλιστικού χώρου έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσουν οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΚΟΕΣ και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής μεταφέρεται στις 7 – 8 Δεκεμβρίου 2019.
Γίνεται αντιληπτό ότι με αυτή τη διαδικασία όσοι διαφοροποιήθηκαν από την ηγεσία τον τελευταίο καιρό, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα και την ηγεσία του κινήματος, όπως για παράδειγμα ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: