Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η “μάχη της ομπρέλας” στις παραλίες της Ιτέας (από αναγνώστη)





Δύο τοποθετημένες ομπρέλες στις παραλίες Κίρρας και Ιτέας άλλαξαν θέση και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη γιαυτό! Πως είναι δυνατόν;

Η υπόθεση έχει ως εξής :

Η πρώτη ομπρέλα που είχε τοποθετηθεί στην θέση  “αλμυρόβρυση” Κίρρας μετακόμισε στην πλαζ Μαϊάμι και πιο συγκεκριμένα μπροστά στην πολυκατοικία Μοσκαχλαϊδή.

Η δεύτερη ομπρέλα μετακόμισε από θέση μπροστά στο κατάστημα Μαιάμι και τοποθετήθηκε στην άκρη της παραλίας “Απόλαυση” , όπου κάτωθί της τοποθετήθηκαν και τραπεζοκαθίσματα !

Λουόμενοι απευθύνθηκαν αρμοδίως , δηλαδή σε Λιμενικό Ταμείο  Φωκίδας και Τ.Κ Ιτέας αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη ,καθότι αντιμετώπισαν την συνηθισμένη πρακτική της μετάθεσης ευθυνών από την μία υπηρεσία στην άλλη!!

Εντάξει , όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις αλλά το να θεωρείς κάποιους πολίτες β΄ κατηγορίας , αυτό δεν είναι σωστό .

Για το λόγο αυτό και σε αποκατάσταση της ισοπολιτείας , θα πρέπει η Τ.Κ Ιτέας και ο κος Γουόρθ που είναι υπεύθυνος για τις ομπρέλες των παραλιών  , να  αποκαταστήσει την αδικία τοποθετώντας ακόμη δύο ομπρέλες εκεί απ όπου “απαλλοτριώθηκαν”.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν χρήματα για δύο ψάθινες ομπρέλες..

Για όνομα ….

Ελπίζουμε πως στην γιορτή του Αγίου Φανουρίου , θα μας αποκαλυφθεί ο «κλέφτης των ομπρελών» και θα μετανοήσει  , αποκαθιστώντας την αδικία σε βάρος κάποιων πολιτών αυτής της δύσμοιρης περιοχής που τόσο πολύ έχει υποτιμηθεί από τους ίδιους τους κατοίκους της....



εδπ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που δεν τοποθετήθηκαν σε καποιο ιδιωτικο κηπο ή αυλή

Ανώνυμος είπε...

Σσσσσσς...

Σιγά σιγά, μην ξυπνήσετε το Λιμενικό Ταμείο...

Ανώνυμος είπε...

Για διορθωτικές κινήσεις μου μοιάζει εμένα παρά για αδικία. Στην Αλμυρόβρυση η ομπρέλα ήταν μέσα στην θάλασσα σε μια φουσκοθαλασιά, και μπροστά από το Del Mar δεν είναι παραλία τα 5τμ ...έλεος κακώς έβαλαν ομπρέλα από την αρχή εκεί!

Ανώνυμος είπε...

Η ομπρέλα που "απαλλοτριώθηκε" ήταν η ενδιάμεση των υπαρχόντων. Αυτή που "έπαιρνε" το κύμα της φουσκοθαλασσιάς ήταν μια 4η που την έβγαλαν σχεδόν αμέσως , σωστά βεβαίως.
Η άλλη στην θέση del mar σωστά και μεταφέρθηκε , επειδή το σημείο είναι κοντά στην πλάζ μαϊάμι και μόνο συμβολικά θάχε νόημα η διατήρησή της.