Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Σπίρτζης: Συγγενείς πρώην βουλευτή ΝΔ οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου που κάηκαν οι 26 άνθρωποι [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΙ


Μετά τις αποκαλύψεις του Σωκράτη Φάμελλου για το οικόπεδο στο οποίο χάθηκαν 26 άνθρωποι στο Μάτι, σήμερα, ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ανέφερε πως το εν λόγω οικόπεδο όχι μόνο είναι καταπατημένος χώρος του δημοσίου αλλά οι ιδιοκτήτες του είναι συγγενείς με πρώην βουλευτή και νομάρχη της Νέας Δημοκρατίας. 
Σε συνέντευξη του στο κανάλι Epsilon, ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, μεταξύ άλλων τόνισε: «Η μάντρα που κάηκαν 26 άνθρωποι δεν είναι τυχαίου ανθρώπου σε σχέση με το πολιτικό σύστημα. Εννοώ ότι έχει σχέσεις με πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έχει διατελέσει νομάρχης στην περιοχή, έχει διατελέσει βουλευτής στην περιοχή, που ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής. Η ιδιοκτήτρια μπορεί και να ήταν υποψήφια της Νέα Δημοκρατία, αν όχι εκλεγμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι συγγενής με τον άνθρωπο αυτόν».
Και επειδή αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σε άλλες περιοχές, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε: «Όλη η Ανατολική περιοχή και όλη η Ελλάδα κατά τόπους έχει παραδοσιακά ένα ή δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατία που έχουν συμβάλει στο πώς θα γίνονταν τα αυθαίρετα, στο πώς θα γίνονταν οι κατατμήσεις των οικοπέδων. Αυτό είναι παλαιοκομματική πολιτική, πελατειακής σχέσης».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το οικόπεδο στο οποίο βρέθηκαν νεκροί και καμένοι 26 άνθρωποι ανήκει στη Χριστιάνα και τον Βασίλη Φράγκο, ο οποίος μίλησε τις προηγούμενες μέρες στα ΜΜΕ για τη μεγάλη αυτή τραγωδία στο οικόπεδό του. 
Η Χριστιάνα Φράγκου ήταν πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και είναι ανιψιά του πρώην βουλευτή (εξελέγη επτά φορές από το 1974-1993) και Νομάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Φράγκου, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Βουλής για ένα φεγγάρι.
Εναντίον του κ. Φράγκου είχε ασκηθεί δίωξη στις αρχές του 1999, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», για «παράνομες συνδέσεις αυθαίρετων κτισμάτων με τα δίκτυα της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΔΙΝΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τετοια χάμουρα που φορας δεν βλεπεις τιποτε γυρω σου . Αλλα δεν πειραζει θα σας το πει ο περηφανος λαος στις εκλογες τι ανθρωποι εισαστε !!! Τωρα τι εχει σειρα να ξεπουλησετε ??? Την Ηπειρο κατα τα λεγομενα του Περηφανου Κοτζια ??? Ας παει ομως στην μια και μοναδικη Μακεδονια στις πλατειες να πει στον κοσμο τι εκανε και στην Ηπειρο τι σκεπτεται να κανει !!! Το θεμα ειναι σε ποια νησια ειναι κρυμενα τα μπαξισια που πηρανε για να καιγονται τοσο πολυ να τα παραδωσουν ολα !!!