Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Έρευνα: Η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι το... κέρατο!


Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, όλο και περισσότερες γυναίκες αφήνουν τους άνδρες τους να τις απατούν... 

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post», η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι αυτή. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, οι γυναίκες προτιμούν να ασχολούνται με τα παιδιά, αφήνοντας τον άντρα τους να κάνει θέλει. Αρκεί να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. 

Το μήνυμα που στέλνουν οι περισσότερες παντρεμένες στους συζύγους τους είναι: «Κάντε μου παιδιά και μετά κάντε ότι θέλετε αρκεί βέβαια να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας σε ότι αφορά την οικογένεια». 

Η τάση για «λευκό γάμο» βρίσκει πλέον περισσότερη απήχηση στις ΗΠΑ, γράφει η αμερικανική εφημερίδα "New York Post", επικαλούμενη την σύμβουλο σχέσεων, Σούζι Τζόνσον.

«Πολλοί σύζυγοι συμφωνούν στο να προσφέρουν ένα ακόμη παιδί στην γυναίκα τους με την ίδια στη συνέχεια να τους δίνει την συγκατάθεσή της για να έχουν "ανάρμοστη σχέση" . Οι γυναίκες επιτρέπουν στους άνδρες τους να τις απατούν και μάλιστα σε σταθερή βάση», προσθέτει. 


«Συμφωνούν σε μία αμνηστία του Σαββατοκύριακου, όπου ο άντρας κάνει αυτό που θέλει»,υποστηρίζει η Σούζι Τζόνσον που έχει ιδρύσει την ιστοσελίδα με έδρα το Ντάλας 

"goasksuzie.com". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: