Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μια επισήμανση αναγνώστη για την ποιότητα των προσφερθέντων υπηρεσιών στα καταστήματα της Ιτέας και της Κίρρας



Νομίζω πως έχω την ηθική υποχρέωση να επισημάνω την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών σίτισης-εστίασης στα περισσότερα καταστήματα Ιτέας και Κίρρας , που χρησιμοποίησαν αυτό το καλοκαίρι (εποχιακά) νεαρά παιδιά , τελειόφοιτους σχολείων του δήμου Δελφών και κυρίως του Λυκείου Ιτέας .

Η «φουρνιά» αυτών των νεαρών παιδιών αποδείχθηκε εξαιρετική.

Μπορούσες να διακρίνεις την ευγένεια , την καλοπροαίρεση και την προθυμία τους , να εξυπηρετήσουν τους πελάτες , που , πολλές φορές γίνονται πολύ απαιτητικοί.

Νομίζω πως ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στις απαιτήσεις τόσο των ντόπιων θαμώνων όσο και των τουριστών , κάνοντας μάλιστα χρήση ικανοποιητικών γνώσεων αγγλικής γλώσσας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς , αυτά τα νέα παιδιά με την καλοσύνη τους , άλλαξαν προς το καλύτερο και το πρόσωπο της πόλης , διότι οι άνθρωποι που έρχονται σε άμεση επαφή με τον επισκέπτη είναι και οι αντιπρόσωποι της πόλης , οι «πρεσβευτές» της , κατά κάποιο τρόπο.

Ελπίζω πως η διαπίστωσή μου αυτή έγινε επίσης αντιληπτή από τους εργοδότες τους και επιβραβεύθηκε τόσο ηθικά , όσο και υλικά.

Τελειώνω με την ευχή να ξαναδούμε σε ανάλογες θέσεις ,τα προσεχή καλοκαίρια, ισάξιους νέους ανθρώπους με ανάλογη παιδεία και μόρφωση που να προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα καταστήματα αλλά και στην ίδια την πόλη τους.


Ε.Π

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι οι νέοι μας επάξια ανταποκρίνονται σε όλα αυτά που περιγράφεται, αλλά η οδική συμπεριφορά του Έλληνα (και ειδικότερα της πόλης μας) είναι ότι χειρότερο.Οι διαβάσεις πεζών είναι διακοσμητικές.Εδώ το Λιμεναρχείο (ανύπαρκτο) θα έπρεπε να κάνει συστάσεις (για το αυτονόητο) και στην συνέχεια ότι προβλέπεται για να συνετιστούν. Είμαστε τουριστική πόλη και καράβια δένουν και μεταφέρουν τουρίστες.Οι τουρίστες πιάνονται χέρι-χέρι για να περάσουν τις διαβάσεις πεζών λες και χορεύουν το χορό του Ζαλόγκου.Λιμεναρχείο δραστηριοποιηθείτε για το χάλι με τα αυτοκίνητα.Το μόνο που κάνετε είναι να κλείνετε το μώλο όταν έρχεται κανένα καράβι.ΞΥΠΝΗΣΤΕ γίνεται πιο χρήσιμοι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ μαζεύεται αυτή η κατάσταση στην οδική συμπεριφορά και στην εν γένει λειτουργία της Πόλης. Λιμεναρχείο , Αστυνομία, Τροχαία, Δημοτική Αρχή απλά ΔΕΝ υπάρχουν !

Ανώνυμος είπε...

Σωστοτατοννννννν

Ανώνυμος είπε...

Οδηγικός αναλφαβητισμός δυστυχώς. Το λιμεναρχείο ας κάνει τίποτα δεν είναι μόνο για aircondition...