Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ιτέα: Με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα : « Μετανάστευση και κακοποίηση-εκμετάλλευση γυναικών » με παράλληλη παρουσίαση βιβλίου του Ν.Καζατζόπουλου


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση  του Δήμου Δελφών, της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και των εκδόσεων Ιωλκός, με θέμα "Μετανάστευση & κακοποίηση-εκμετάλλευση γυναικών (trafficking), και στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ντάρια" του συγγραφέα Νίκου Καζατζόπουλου.


Για το θέμα μίλησαν η εκπαιδευτικός κ. Σύλβια Μισιρλή και η Δικηγόρος & Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας κ. Σταυρούλα Πήττα, ενώ διάβαστηκε σημείωμα του κ. Avtantil Mikaberidze, καθηγητή Βυζαντινολογίας & ιδρυτή του Πολιτιστικού συλλόγου "Καύκασος".

 






Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτοικοι της Ιτέας, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, η τ. βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα, ο κ. Αναστάσιος Σπάτουλας, ο κ. Λεωνίδας Σπάτουλας, ο κ. Χρήστος Τσαμαντάνης. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες της Ιτέας, Γιάννης Σούφρας και Παναγιώτης Λύτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: