Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

O Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Μαρτίνου.








Στην Κοινότητα Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών μετέβη χθες ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Μαρτίνου 29 Ιανουαρίου 1829.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο κ. Ντίτορας, παρακολούθησε αρχικώς την επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών. Στη συνέχεια συμμετείχε στην πορεία προς το Ηρώο της πόλης, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Βάσσου Μαυροβουνιώτη.
Στην τελετή που ακολούθησε, ο Συντονιστής  συναντήθηκε με Βουλευτές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και θεσμικών φορέων, αντάλλαξε ευχές και συζήτησε μαζί τους για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Κο Ντίτορα, έχει καλή επικοινωνιακή- προπαγανδιστική ομάδα. Πιθανά αφού κάνει όλα τα χατίρια στην πολυκομματική συμμορία που λυμαίνεται το Ελληνικό κράτος και το μέλλον μας, να τον δούμε και σε ανώτερα αξιώματα μελλοντικά σε όποιο απο τα κόμματα της συμμορίας έχει θέση κενή τη στιγμή που θα χρειαστεί. . Το ερώτημα είναι θα μας δείχνεται επι μακρόν ότι σας στέλνει ο Κος Ντίτορας για πράγματα ανούσια τοπικού ενδιαφέροντος άλλου τόπου; Χωρίς να αξιολογεί κανείς το έργο που έχει κάνει για τον Δήμο Δελφών. Π.Χ. για το Δελφικό Τοπίο για το οποίο τόσο αγωνίζεστε και τόσο αγωνιούμε όλοι; Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ εγώ αλλά και εσείς ίσως θα έπρεπε να μην παίζεται τα επικοινωνιακά παιχνίδια των συνενόχων για την κατάντια μας. Καλά αν σας στέλνουν κάτι και αφορά τον Δήμο Δελφών ή όλη την Ελλάδα, μην πιάσουμε όμως και το τι κάνει ο Κυριάκος ο Αλέξης ή Φώφη κλπ στο στο κάθε χωριό της Ελλάδας ενώ το έργο τους καταδικάζει τον δικό μας τόπο μας στα χειρότερα. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ;
ΧΑΧΑΧΑ
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ===
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα τόσα χρόνια καμμιά εκδήλωση στην
Χαλκωματα για τον επίσκοπο Σαλώνων Ησαΐα???????