Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» είναι γεγονός! 114 επιχειρήσεις στο πρόγραμμα του Εμπορικού Επιμελητηρίου .



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμος Δελφών (ως κύριος Δικαιούχος) και το Επιμελητήριο Φωκίδας (ως συνδικαιούχος) κατέθεσαν ολοκληρωμένη πρόταση στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τίτλο: «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» για ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει την όψη του ιστορικού-εμπορικού κέντρου της πόλης της Άμφισσας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή φακέλου στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η συγκέντρωση ικανού αριθμού συμμετεχόντων επιχειρήσεων-ωφελούμενων. Στην περιοχή παρέμβασης, υπέγραψαν για τη συμμετοχή τους συνολικά 114 επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας ικανοποιητική βαθμολογία και προσδίδοντας την απαραίτητη δυναμική.
Πρόκειται για μία αναπτυξιακού χαρακτήρα πρόταση, με ταυτόχρονη αναβάθμιση των πολιτιστικών πόρων της περιοχής και κύριο στόχο την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας, με μηδενική χρήση ίδιων κεφαλαίων του Δήμου Δελφών, του Επιμελητηρίου Φωκίδας και των ιδιοκτητών των καταστημάτων.
Η συμμετοχή μας σε αυτή την πρόταση έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο της πόλης, με σκοπό να αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα και η αισθητική του δημόσιου χώρου αλλά και η υιοθέτηση και η χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης.
Ευχόμαστε «Καλή Επιτυχία» στην συνολική προσπάθεια ένταξης στο Πρόγραμμα.


Ο Πρόεδρος του Επιμ/ρίου Φωκίδας

Αυγερινός Βασίλειος

Επιμελητήριο Φωκίδας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-Ωραίο έργο …σε συνέχεια του άλλου "οράματος" , του δρόμου που θα ένωνε την Άμφισσα με το χιονοδρομικό Παρνασσού…
-Την εποχή που οι αγορές γίνονται μέσω ιντερνετ , εσείς φτιάχνετe open mall..
-Που αποσκοπείτε ; που ; Στο να έλθουν ξένοι να αγοράσουν προϊόντα στην Άμφισσα ή απλώς κάνετε ακόμη ένα έργο βιτρίνας για να στερήσετε τους πόρους από τις χρήσεις που φέρνουν τουρίστες και ανάπτυξη…(
-Κοντόφθαλμοι άνθρωποι , τότε και τώρα , αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως παίζετε το παιχνίδι του νταβατζή του Δήμου Δελφών, κάνοντάς το ενσυνείδητα , παντελονιάζοντας ευρουλάκια,., είτε ασυνείδητα .
-Μα πόσο άχρηστοι είστε ; Βγάλτε επιτέλους τις παρωπίδες...

Ανώνυμος είπε...

sostos o.9.32.