Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Σε άσχημη κατάσταση ο Πρετεντέρης μετά τις σφαλιάρες που έφαγε στο Κολωνάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Πρετεντέρης πέταγε μπουκάλια στα γήπεδα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο αρθρογράφος του ΔΟΛ και τηλεπαρουσιαστής, Γιάννης Πρετεντέρης, μετά τις σφαλιάρες που έφαγε χθες το βράδυ σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπως αναφέρουν πληροφορίες. (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)
Αυτό που λέγεται ότι δεν αντέχει ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι οι ύβρεις που δέχτηκε για τα λεφτά με τα οποία αγόρασε το ακριβό του πούρο. Η επίθεση των νεαρών τον τσάκισε ψυχολογικά.
Λένε ότι μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης μονολογούσε. Θυμήθηκε πως είχε στοχοποιήσει τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας την εποχή που στο επίκεντρο βρίσκονταν οι τηλεοπτικές άδειες. Τότε που τα ΜΜΕ της διαπλοκής έπαιζαν, χωρίς να έχει διασταυρωθεί αν επρόκειτο για αλήθεια ή όχι, με μεγάλους τίτλους την επίθεση που είχε δεχτεί ο πρόεδρος του ΣτΕ στο Κολωνάκι. Από νεαρούς πάλι. Και περίπου τα ΜΜΕ επικροτούσαν την επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣτΕ. Ο Πρετεντέρης φέρεται να έλεγε ότι έδωσε το κακό παράδειγμα και του γύρισε μπούμερανγκ. 
Ο Γιάννης Πρετεντέρης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, αυτή τη φορά ως θύμα. Τον καρπάζωσαν στο Κολωνάκι. Ούτε οι Κολωνακιώτες νεαροί δεν αντέχουν την μυρωδιά από το πούρο του. Ειδικά αν αυτό έχει αγοραστεί με λεφτά της τρόικας.
Καταδικάζουμε κι εμείς τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Ελπίζουμε να μην πυκνώσουν τα περιστατικά με τις σφαλιάρες στους εκφραστές του κατεστημένου, διότι μετά μπορεί οι θύτες να επικαλούνται το εθιμικό δίκαιο, όπως έκανε ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης όταν εξαπέλυε, ωσάν κακομαθημένο και χουλιγκάνος, μπουκάλια εναντίον διαιτητών στα γήπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: