Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ» ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΦΟΔΡΑ!!!


Οι απαντήσεις μου θα δοθούν για ευνόητους λόγους «αθροιστικώς» και κατά το δυνατόν «συνοπτικώς».
1.-Σε όσους παραπονούνται ότι παραμέλησα τον όρο «Καθαρή Λύση» στην συνολική απάντησή μου, διευκρινίζω ότι η έννοια της καθαρής  λύσης εμπεριέχεται αυτονόητα εις την ευρεία φιλοσοφική  έννοια του «Απολλωνείου Φωτός».
2.- Προφανώς διαπράττετε σφάλμα αθροίζοντες τα ποσοστά Ταγκαλή και Παναγιωτοπούλου ανεβάζοντας αυτά στο ύψος του 70% ενώ το ποσοστό που εισέπραξε κομματικά το κόμμα της ΝΔ στην Φωκίδα ήταν στις Ευρωεκλογές και πανελληνίως στο 25,48% περίπου.  Το λάθος Σας φιλοξενείται στο γεγονός ότι Σας διαφεύγει η έννοια της φύσεως της πράξεως της προσθέσεως. Η πράξη της προσθέσεως ορίζεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες συνόλων (ομάδες, δακτύλιοι, σώματα κλπ) ενώ εσείς αθροίζετε «ανόμοια πράγματα», «ανόμοια στοιχεία» και όχι στοιχεία ενός και του ίδιου συνόλου !!!
3.- Ο Εφιάλτης αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν την απ΄ αρχαιοτάτων χρόνων αλλά και σήμερον «μηδισάντων» ελαχίστων Ελλήνων. Το παράδειγμα προς μίμησιν αποτελεί η αγάπη προς την πατρίδα και την ελευθερία των Σπαρτιατών και των εθελοντικά θυσιασθέντων  700  Θεσπιέων.
4.- Είναι κατανοητή η σύγχυσις και η κατάθλιψις του κατεδαφισθέντος  καθεστώτος,  αν και περισσότερο τους ανησυχεί η τύχη των επενδυτικών προγραμμάτων όπως οι ανεμογεννήτριες ΑΛΛΑ και η τύχη όσων προέβησαν σε κατάτμηση και ανάθεση έργων….Ήδη διενεργείται προκαταρκτική εξέτασις εκ μέρους του αρμοδίου επί της διώξεως  Εισαγγελέως. Ο έλεγχος της διαχειρίσεως  οπωσδήποτε  θα  γίνει …!!!!!!
5.-   Επείγεσθε  και δεν κρατιέστε και επιθυμείτε «εδώ και τώρα» να Σας πεί ο μοναδικός ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του «Απολλωνείου Φωτός» τι θα πράξει στο Δημοτικό Συμβούλιο..!!!  Μην ανησυχείτε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους…...Σπεύδετε βραδέως!
6.-  Δεν νομίζετε όμως ότι είναι καιρός ύστερα από 20 χρόνια οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ να μην συνεργάζονται και επί 20ετίαν να «παραχωρούν» την Δημοτική και Νομαρχιακή εξουσία στο «Φουσεκιστάν».  Όταν είναι γνωστός ο εκλογικός νόμος και είναι γνωστοί οι όροι του πολιτικού παιχνιδιού;;
Και δεν αντιλαμβάνεται το κλειστό CLUBΣΥΡΙΖΑ της Φωκίδος «Πολίτες στο Προσκήνιο» ότι είναι απαράδεκτο να εισπράττει στις δημοτικές εκλογές 16% και ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές στην Φωκίδα  να εισπράττει 24,83%.
Μήπως σκέπτεσθε να παραδώσετε μαζί με την ΕΛΙΑ την βουλευτική έδρα ξανά στην ΝΔ ;;;;;
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  κατά την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου και την ανάληψη των καθηκόντών του !   Έστι καιρός !

ΓΙΑ  ΤΟ  «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ»
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: