Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΙΤΕΑ... Επίσκευψη εκπαιδευτικών του 1ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου στο Κουσάντασι της Τουρκίας με το πρόγραμμα Comenius - ΦΩΤΟ




Επίσκευψη εκπαιδευτικών 1ου 12/θ Δημοτικού  Σχολείου  Ιτέας στο Κουσάντασι της Τουρκίας με το πρόγραμμα Comenius

Ομάδα εκπαιδευτικών του 1ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Ιτέας Ν. Φωκίδας, στα πλαίσια του προγράμματος Comenius, με θέμα: «Healthy me, Healthy you, Healthy us», συμμετείχε στην έβδομη και τελευταία εκπαιδευτική συνάντηση στo Κουσάντασι  της Τουρκίας  στις 12-16 Μαΐου 2014.

Σ’ αυτό το τελευταίο ταξίδι, οι εκπαιδευτικοί και των επτά χωρών που συμμετείχαν στο project (Ιταλίας, Ισπανίας, Σκωτίας, Πορτογαλίας, Ελλάδας, Πολωνίας και Τουρκίας), συζήτησαν για την πρόοδο των εργασιών που είχε αναλάβει η κάθε χώρα, αντάλλαξαν εκπαιδευτικό υλικό του project, συζήτησαν διάφορα παιδαγωγικά θέματα και τέλος ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα των δυο αυτών χρόνων.

Επιπρόσθετα, ήταν μοναδική η εμπειρία του να παραβρεθούν στο Nermin Metin Akar Secondary school (πρότυπο δημόσιο σχολείο κατασκευασμένο και χρηματοδοτούμενο από ιδιώτες) του Κουσάντασι και να παρακολουθήσουν τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του συγκεκριμένου σχολείου βασισμένο κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.                                                                              

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: