Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Όταν οι Πασόκοι της ισχυρής Ελλάδας τρωγοπίνανε μετά τα Θεοφάνεια - ΦΩΤΟ

2000 εν... Πειραιεί!

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ακόμα και... νόμισμα, αφού είχαμε δραχμή! Θεοφάνεια στον Πειραιά εν έτει 2000. Αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, παίρνει την παρέα του και πάνε για φαγητό, σε γνωστό μεζεδοπωλείο...

Οι φωτογράφοι από κοντά. Στην παρέα είναι ο Κακλαμάνης, ο Λαλιώτης, Παπαπολίτης και Πανταγιάς. Τα μεζεδάκια και τα γέλια πολλά από μία εποχή, τόσο κοντά μας , αλλά επί της ουσίας τόσο μακρυά... Δείτε τις ρετρό φωτογραφίες που ... ανακάλυψαν τα parapolitika.
 





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ????? ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΤΖΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ !!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ????? ΕΚΕΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι κοροιδευαν τον κοσμακη , πινανε τζαμπα σε καποιο στεκι τα ουζακια και λεγανε οτι πκησιασαν τον λαο , οτι ειναι μαζι στο ιδιο μαγαζι !!! Και απο την αλλη τον κλεβανε με νταλικες . Τα τουβλα του περιβοητου Κοσκωτα ητανε ενα τιποτε μπροστα σε αυτο το φαγοποτι !!!! Εκει και το μεγαλυτερο αλλα και εξυπνοτερο αρχιλαμογιο Ο Λαλιωτης , το παιντι, τα εφαγε ολα και την εκανε και δεν ξανασχολειται , αλλα καθεται και ροκανιζει τον κοπο των Ελληνων !!! Ρε οποιον απο το επαρατο Πασοκ να ακουμπησεις θα λερωθεις ανεξιτηλα, δεν θα βγαινει η βρωμα με τιποτε ! Τωρα σιγα σιγα βγαινουν τα κλεψιμεικα στην φορα , για να δουμε θα συνεχισουν οι Εισαγγελεις η θα πρεπει να τους ψαξουμε κι αυτους οπως ελεγε καποιος ανωνυμος προ ημερων !!!!!!!