Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Περί του πρόσφατου γάμου και προικοσυμφώνου.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «εις σάρκαν μίαν» λοιπόν. Συνήθως σε αυτές τις μεγάλες αποφάσεις η ευχή είθισται να είναι “Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους”. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, αποτελεί ευσεβή πόθο που ουδέποτε θα ευοδωθεί. Ούτε ο βίος θα είναι ανθόσπαρτος, αλλά ούτε οι απόγονοι θα είναι “καλοί”.

Για τον βίο, το ζούμε καθημερινά. Είναι πλέον κοινός τόπος ότι όπου ακουμπά το ΠΑΣΟΚ, ο βίος είναι μαύρος, άραχνος και μαραμένος. Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη από την στυγνή πραγματικότητα.
Όσον αφορά τους απογόνους, εκεί τα πράγματα σοβαρεύουν. Από τέτοιες ενώσεις, ο καλύτερος γόνος που μπορεί να προκύψει, θα είναι τύπου Φράνκενστάιν. Αυτό δεν θα ήταν και απαραίτητα κακό, εάν θυμηθούμε το γνωστό διήγημα τρόμου. Ο εφιάλτης ξεκινά από το μυαλό που θα βάλεις στο νεόδμητο κουφάρι. Στην περίπτωση μας, όπως όλα δείχνουν, ο εγκέφαλος θα είναι του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός που θα κάνει το θρυλικό τέρας του γερμανού παράφρονα, να μοιάζει … στρουμφάκι, μπροστά στο νέο γερμανικό δημιούργημα που κυοφορείται. Δυστυχώς, δεν θα δράσει στην τρανσυλβανία, αλλά σε Ελληνικό έδαφος.
www.olympia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επιτρεπονται στην ελλαδα οι γαμοι μεταξυ ατομων του ιδιου φιλου?α ρε πουσ.....δες!!!