Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Προβλήματα και στη ΝΟΔΕ Φωκίδας

Συνεχίζονται οι γκρίνιες

Μαλλιά κουβάρια για μια ακόμη φορά έγιναν τα μέλη της ΝΟΔΕ, καθώς οι φασαρίες είναι πολύ συχνές μεταξύ τους. Η στάση του προέδρου κ. Νίκου Καστανά φαίνεται ότι γίνεται συνέχεια πεδίον βολής, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι πολυάσχολος λόγω των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να ασχοληθεί, όσο θα ήθελαν οι υπόλοιποι, με τη Νομαρχιακή.
Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν από τον κ. Καντά. Δεν έχει σημασία ο λόγος, αυτό που μετράει είναι το κλίμα εσωστρέφειας που καλλιεργείται και συντηρείται.
Πλησιάζουμε βέβαια στις εκλογές για ανάδειξη νέων μελών στη ΝΟΔΕ και προέδρου και αυτό σημαίνει ότι το κλίμα μπορεί ν’ αλλάξει. Αν και ήδη υπάρχουν εκπεφρασμένες διαφωνίες για τον τρόπο εκλογής του επόμενου προέδρου. Οπότε, αν δεν υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, μια από τα ίδια πρέπει να περιμένουν τα μέλη της ΝΔ.
Η μοναδική υποψηφιότητα, ο Β. Καραγιάννης και το ερώτημα
Μέχρι σήμερα η μοναδική κατατεθειμένη υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΝΟΔΕ είναι αυτή της κας Καπαρέλη η οποία φέρεται να πρόσκειται στο Κώστα Παπαθανασίου.
Ένα πουλάκι όμως μου είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει πρόταση και στον τέως αντιδήμαρχο Γαλαξιδίου, τον Βασίλη Καραγιάννη, ο οποίος θεωρείται αξιόμαχο και αφοσιωμένο στέλεχος της παράταξης και το κυριότερο δεν θεωρείται άνθρωπος κάποιου συγκεκριμένου στελέχους.
Το ερώτημα είναι τώρα ποιόν θα προτείνει η βουλευτής και ποιόν ο Δήμαρχος Δελφών καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι όταν ένας υποψήφιος βουλευτής, δήμαρχος ή αντιπεριφερειάρχης έχει υπό την επιρροή του τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ τότε κάνει πιο εύκολα εκλογές.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

2 σχόλια:

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ.