Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Α’ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΓΠΣ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ


Σας γνωρίζουμε ότι στα γραφεία της υπηρεσίας μας βρίσκεται ολοκληρωμένο το Ά Κεφάλαιο της μελέτης Αναθεώρησης ΓΠΣ Ιτέας – Κίρρας, που περιλαμβάνει α) την ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης, β) τη διάγνωση προβλημάτων, προοπτικών – τάσεων της ΔΕ Ιτέας –Κίρρας καθώς και γ) την διατύπωση των εναλλακτικών προτάσεων ρύθμισης της περιοχής,  προκειμένου να λάβετε πλήρη γνώση έως τις 20-12-2012, καθώς μετά θα ακολουθήσει δημόσια παρουσίαση.
Στην ΔΕ Ιτέας που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούμε όπως αναρτήσει σχετική ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεών της και ενημερώσει εγγράφως τις Τοπικές Κοινότητες Ιτέας, Κίρρας και Τριταίας καθώς και τους τοπικούς φορείς.
Η υπηρεσία μας είναι στην διάθεσή σας, για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.
Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
Πολιτικός  Μηχανικός
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ! ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ! ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ? ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΟΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ! ΑΜ ΔΕ ! ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τρέμετε Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, αλλά και όλοι οι διαπλεκόμενοι ... έρχεται η Ημερίδα μας και θα ρίξει άπλετο φως στο σκοτάδι χρόνων...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ? ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ? ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ {αλλα που την καταθετουν? ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ {ειναι το 1/3 της Λεοφ.Ηρωων και παιζουν και παιδια } ΜΕ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΜΕ ΔΕΝΔΡΑ κ.λ.π. ??? Α ! ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ! Π.Χ. Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ π.χ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝ.ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΟΛΗ Η ΛΕΟΦ.ΗΡΩΩΝ ??? ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΠΟΤΕ !!!