Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

«ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ν. ΦΩΚΙΔΟΣ » ( του Περιφ.Συμβούλου Μπάμπη Φάκου )


 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


-πως πήρε άδεια μια εταιρεία να κάνει επιχείρηση χωρίς κόμβο ; ΄’Ένα πρατήριο βενζίνης κάνεις και θέλεις κόμβο.
-η εταιρεία να κατασκευάσει κόμβο , όπως ακριβώς έκαναν και οι βωξίτες , με δικά τους χρήματα.
-Η άτυπη βιομηχανική περιοχή στα Δανισκέϊκα Ιτέας στερείται κόμβου , όπως και η ίδια η Ιτέα.
-Στην Ιτέα , τι βλέπει κανείς : Αυτοκίνητα χύδην , στην λωρίδα επιβράδυνσης από Γαλαξίδι , χώματα στις άκρες των κρασπέδων , αυτοκίνητα παρκαρισμένα (δικήν εκθέσεως) ένθεν και ένθεν του «κόμβου» . Κουφάρια υπολειμμάτων αυτοκινήτων και σιδερικά σκουριασμένα σε κοινή θέα.. .Ελλιπής φωτισμός , χαλασμένες λάμπες στις κολώνες κ.α , ων ουκ έστιν αριθμός.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, είναι απορίας άξιον, πώς αφέθηκε τόσα χρόνια να λειτουργεί αυτή η άκρως επικίνδυνη σύνδεση της Ε.Ο. Ιτέας - Ναυπάκτου με τις εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας, τις κατασκηνώσεις κ.λπ. Δεν υπάρχει αίσθηση κινδύνου από κανένα υπεύθυνο? Άλλο παράδειγμα είναι η διασταύρωση της Ε.Ο. Ιτέας - Ναυπάκτου με την οδό προς Πεντεόρια, η οποία πέραν του ότι είναι σε λάθος θέση και θα έπρεπε να βρίσκεται πιο πριν, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, ώστε να υπάρχει καλύτερη ορατότητα, είναι επίσης χωρίς ηλεκτροφωτισμό και τις νυκτερινές ώρες είναι μια μαυρίλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙΟΙ.. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ..ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

πούστε βρε και δεν φαινόστε; εδώ δεν έχουν φτιάξει κόμβο στην Ιτέα, στο λιμάνι των Δελφών, στο επίνειο της Άμφισσας, στο κέντρο του νομού , στις τόσες χιλιάδες μόνιμους κάτοικους, και εσείς όλοι καίγεστε για κόμβο στις ιχθυοκαλλιέργειες και στους βωξίτες; Και θέλετε να πείτε ότι το κάνετε τσάμπα; Ρε απο πούστε και έχτε όλους τσ' άλς για κτούς;