Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Που ορκίστηκε η νέα διευθύντρια Dr. Makenzie Lystrup του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ (της NASA)

Το βιβλίο που ορκίστηκε η νέα διευθύντρια Dr. Makenzie Lystrup του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ (Goddard Space Flight Center της NASA) είναι το «Pale Blue Dot» του 1994 του Carl Sagan (6/4/2023).




Ο διαχειριστής της NASA Bill Nelson, αριστερά, ορκίζει την Dr. Makenzie Lystrup ως Διευθύντρια του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ, καθώς η αναπληρώτρια διαχειρίστρια της NASA Pam Melroy κοιτάζει. Η ορκωμοσία έγινε την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, στο κτίριο των κεντρικών γραφείων της NASA Mary W. Jackson στην Ουάσιγκτον.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τη φωτογραφία που συνοδεύει το δελτίο τύπου της NASA σχετικά με τη νέα διευθύντρια του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ, θα δείτε ότι δεν δίνει τον όρκο της στη Βίβλο ή σε οποιοδήποτε άλλο συμβατικό ιερό βιβλίο, αλλά σε ένα αντίγραφο του «Pale Blue Dot» του 1994 του Carl Sagan.

Πράγματι, η νέα Διευθύντρια σημάδεψε την περίσταση "με ένα νεύμα" στον άλλον λάτρη των αστέρων, τον αείμνηστο Sagan.

https://www.nasa.gov/…/nasa-administrator-names-new-goddard…

NASA Administrator Bill Nelson, left, swears in Dr. Makenzie Lystrup as director of Goddard Space Flight Center, as NASA Deputy Administrator Pam Melroy looks on Thursday, April 6, 2023, at the Mary W. Jackson NASA Headquarters building in Washington.
Credits: NASA/Keegan Barber

Δεν υπάρχουν σχόλια: