Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Επαφές Αφρ.Παπαθανάση με τον διευθυντή της εταιρίας Imerys για θέματα περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την δραστηριότητα της εταιρίας στην Γκιώνα


 




Σημείωση:
Το θέμα έχει θίξει η 'κ' με ανάρτησή της εδώ

3 σχόλια:

Ιτιωτης είπε...

Καλή παρουσίαση.

Όσο τα κοιτάσματα μικραίνουν τόσο θα πηγαίνουν σε καινούργιες περιοχές. Ή Γκιώνα είναι καταδικασμένη. Παίζεται αν θα μείνει αλώβητη η Οίτη.

Για την καθετοποίηση βωξίτη-αλουμίνιο νομίζω πως ο Μυτιληναίος έχει φτιάξει καινούργιες μονάδες που λειτουργούν με εισαγόμενο βωξίτη τροπικό που λένε οι γνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά λόγια και συμπέρασμα κανένα.
Προσέξτε όλοι να τα ζυγίσετε σωστά γιατί είμαστε 300 εργαζόμενοι και 150 εργολάβοι που ζούμε από αυτή την εταιρεία. Αν δεν κάνει γεωτρήσεις και δεν κάνει εξόρυξη από τι θα ζήσουμε;
Να δεσμευτεί η ιμερις να προσέξει και να αποκαταστήσει το περιβάλον αλλά μην τα μπλοκάρουμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

@4:03μμ

Μάλλον οι 300+150 εργαζόμενοι πλεονάζουν γιατί σε κάθε βάρδια λένε πως οι μισοί κάθονται. Επίσης μαθαίνουμε στην Αθήνα στα κεντρικά πέφτει τσεκούρι. Είμαστε μικρός τόπος και όλοι έχουμε από κάποιον γνωστό να δουλεύει στα μεταλλεία.

Οπότε αν κάποιος θα σας βγάλει εκτός δουλειάς είναι η ΙΜΕΡΥΣ και δεν θα σας σώσει το να στραγγίξετε τις λάκκες μέχρι τα 2000μ.

Μια τέτοια εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί έστω τα ελάχιστα; Μακάρι αλλά αμφιβάλλω γιατί δεν έχει δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα τόσες δεκαετίες.