Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Save our Summer (SOS): 500 επιχειρήσεις καλούν τους Βρετανούς να «κλείσουν» διακοπές παρά το "Όχι" της κυβέρνησης



500 τουριστικές επιχειρήσεις ζητούν από τους Βρετανούς να αγνοήσουν τις συστάσεις της χώρας και να κάνουν κρατήσεις διακοπών.

Περί τις 500 επιχειρήσεις από τον κλάδο των ταξιδίων και του τουρισμού ενώθηκαν σε μια καμπάνια η οποία καλεί τους Βρετανούς να αγνοήσουν τις συμβουλές των υπουργών της χώρας τους και να προχωρήσουν σε κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η καμπάνια ονομάζεται «Save our Summer (SOS)» και ζητεί από τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να ανοίξει και πάλι τα ταξίδια από τα μέσα Μαϊου προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες 2,5 εκατ. θέσεων εργασίας στην τουριστική βιομηχανία του Ην. Βασιλείου.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη καμπάνια προσφέρουν σε οποιονδήποτε υπογράψει τη καμπάνια επιστροφή χρημάτων ή μεταφορά των διακοπών σε διαφορετικές ημερομηνίες εάν το ταξίδι ακυρωθεί ή δεν είναι εφικτό λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι United Airlines, Trailfinders, Regent Seven Seas, Sunvil, Cosmos, Oliver’s Travels, Simpson Travel, i-escape, Aman Hotels, Love Holidays, Flight Centre και Travelsupermarket.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις καλούν το βρετανό πρωθυπουργό να θέσει ημερομηνία για το άνοιγμα των ταξιδίων στο πλαίσιο της ομιλίας του την 22α Φεβρουαρίου στην οποία θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη για τη χαλάρωση του lockdown.

Πηγή: tornosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: