Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σήμερα: Ποδηλατικός αγώνας για παιδιά 4-11 ετών, στις 18:00 στο μώλο της Ιτέας.




 


Ποδηλατικός αγώνας για παιδιά 4-11 ετών, αύριο στις 18:00 στο μώλο της Ιτέας τηρώντας όλα τα μέτρα και το υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπεται.
🚴‍Τα παιδιά θα αγωνιστούν ανά ηλικιακές ομάδες και με εναλλαγή ανά μισάωρο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι ανά κατηγορία.🥇🥈🥉
❗18:00 Διαγωνισμός παιδιών από Νηπιαγωγείο + Α' + Β' Δημοτικού
❗18:30 Διαγωνισμός παιδιών Γ' + Δ' Δημοτικού
❗19:00 Διαγωνισμός παιδιών Ε'+ ΣΤ' Δημοτικού
❗19:30 Τελικός – Απονομές μεταλλίων
❗20:00 Πέρας εκδήλωσης
🔹️Οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν σε ομάδες των 8 ατόμων για να τηρηθεί η προβλεπόμενη απόσταση.
Στη δράση θα παρευρίσκονται οι αθλητές της #ΕθνικήςΟμάδαςΠοδηλασίας Ζαφείρης Βολικάκης, παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας και ο Θεοχάρης Τσιάντος πρωταθλητής Ελλάδος, όπου κατά τη διάρκειά της θα συνομιλούν με τα παιδιά για την ορθή ποδηλατική συμπεριφορά και θα απαντούν σε ερωτήματά τους.
Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του
Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας - Port Fund of Fokida
🎯Εθελοντές και διοργανωτές της εκδήλωσης θα μεριμνούν συνεχώς για τη τήρηση των αποστάσεων και την ομαλή διεξαγωγή της.
Στο πλαίσιο της δράσης θα μοιραστούν μπλούζες στους συμμετέχοντες, καθώς και κόμικς στα παιδιά.
📚Τα κόμικς είναι ευγενική χορηγία του Δημήτρη Αντωνίου, έχουν τίτλο «Λέμε stop στην οδική ανασφάλεια» και συνδέονται με βιωματική εμπειρία του. Στοχεύουν στην αφύπνιση των νέων για την καλύτερη συμπεριφορά τους ως πεζοί τώρα αλλά και ως οδηγοί αργότερα. Την σχεδίαση έχει κάνει ο Παναγιώτης Γιάκας.
ℹ️Ο Δημήτρης Αντωνίου που σήμερα είναι 29 ετών, στα 16 του χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο και έκτοτε έβαλε ως στόχο ζωής την ενημέρωση όλων για τα τροχαία ατυχήματα και εν γένει για την κυκλοφοριακή αγωγή.
Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής του διατριβής αποτέλεσαν τα τροχαία ατυχήματα στον Δήμο Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2015. Εδώ και αρκετά χρόνια, παράλληλα με όλες τις άλλες δράσεις που πραγματοποιεί, βρίσκεται συνεχώς στα σχολεία μιλώντας σε μαθητές για θέματα οδηγικής ασφάλειας και συμπεριφοράς. 
 
Τον ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: