Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Συλλόγου "Ελιά"




Την Κυριακή 23/12, ώρες 11:00 - 13:00 "Γλυκά Χριστούγεννα" σχεδιάζει ο Σύλλογος Ελιά και η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας με την υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους μας. 
Θα στηθούν 2 σταθμοί στις 11:00 στην Πλατεία Ησαΐα όποιος κρύβει μέσα του έναν επιδέξιο ζαχαροπλάστη... τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις! 
Στις 12:00 θα πάμε όλοι μαζί στην Πλατεία Κεχαγιά όπου θα μας περιμένουν υλικά για κατασκευή μοναδικών χριστουγεννιάτικων στολιδιών που θα κοσμήσουν σημεία της πόλης! 
Αντίστοιχα την Κυριακή 30/12 από τις 19:30 και όσο πάρει... ο Σύλλογος "Ελιά" σε συνεργασία με τον ΚοιΣΠΕ ν. Φωκίδας στήνουν πάρτι για νέους κάθε ηλικίας στην οδό Γιαγτζή! 
Προκαλούμε τον νέο χρόνο με καλή παρέα, πολλά λαμπιόνια, μουσική, ζεστό οινόμελο και χαμόγελα! Τον ήχο και την μουσική θα τα παρέχει το cafe/bar Μπρίκι. Μουσικά θα συνοδεύσει το πάρτι μας ο dj L. Stenos.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, πολύ καλά, άριστα και ο ΚοιΣΠΕ και η Δημοτική Ενότητα Άμφισσα, πολύ καλά ως εδώ.
Εκείνον τον Σύλλογο Ελιά, αυτή τη ταμπέλα, ένα απομεινάρι πολιτικών και κομματικών σκοπιμοτήτων ποίος ή ποία το εισήγαγε στην εκδήλωση ; Πολύ θα θέλαμε να πληροφορηθούμε, το ρόλο και τη βοήθεια που προσφέρει.