Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Βράβευση αθλητών από την Ιτέα και την Φωκίδα στο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo 2018!




 __A.C. Dragons Taekwondo WT.
_Δελτίο Τύπου.


Εκφράζουμε την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας στις αθλήτριες του συλλόγου μας που κατέκτησαν πρώτες και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo ''Γ.Βόλαρης'' 2018,στην Αθήνα στις 15/11/2018.Οι τρεις κοπελάρες μας κατάφεραν να έχουν την ψυχραιμία να αναδείξουν την κρίσιμη και ιδανική στιγμή όλα όσα έχουν εκπαιδευτεί να γνωρίζουν για την υψηλή ποιότητα αυτου του Ολυμπιακού Αθλήματος.Τέτοιες επιτυχίες αποτελούν την φωνή της περιοχής μας σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Συγχαρητήρια στις τρείς (3) μεγάλες αθλήτριες του συλλόγου μας που συμπληρώνουν το πολιτισμένο φρόνημα των Πρωταθλητών του Ελληνικού Taekwondo με ήθος και συνεχή καθημερινή προπόνηση.
!
-Χρυσό Μετάλλιο (1η θέση) :
Αργυρούλα Βούλγαρη.
Αθανασία Μπακολουκά.
-Χάλκινο Μετάλλιο (3η θέση) :
Άννα Λινάρδου.

*(αλφαβητική σειρά γραφής ονομάτων)
A.C. Dragons Taekwondo

1 σχόλιο:

M είπε...

Προς ΚΑΡΤΕΡΊΑ: Υπάρχει και ένας ακόμη σύλλογος Taekwondo ο οποίος ναι μεν εδρεύει στην Αθήνα αλλά, φέρει όνομα που τιμά τον τόπο μας καθώς υπεύθυνος είναι ένας συντοπίτης μας από την Άμφισσα. Το όνομα του συλλόγου είναι ΦΩΚΕΑΣ και έχει πάμπολλους τίτλους σε Ελληνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Κάνει αθόρυβη μα ουσιαστική δουλειά σε επίπεδο "ήθους αξιών και ευ αγωνίζεσθαι". Τυχαία το ανακάλυψα και μιλώντας με τον υπεύθυνο κατάλαβα πόσο σοβαρή δουλειά κάνουν. Αξίζει πιστεύω να το ψάξετε και να το αναδείξετε για να δούμε όλοι ότι ακόμη και μακρυά οι αληθινοί Φωκείς πονάνε τον τόπο τους... Παραθέτω την ιστοσελίδα τους σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε:http://www.fokeas.gr/.