Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Δύο στα δύο για τις ομάδες της Ιτέας : Πεντάρα ο Αστέρας & εκτός έδρα διπλό η Ακαδημία Ιτέας που είναι πρώτη!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0-5
ΚΑΡΕ ΤΕΡΜΑΤΩΝ Ο ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑΣ
Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official.


























Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Αστέρας Ιτέας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος , πέρασε από το γήπεδο του Χρισσού, με το ευρύ 0-5 επί του Απόλλων Δελφών.
Σε ένα ματς που δεν χωράει πολύ κριτική, η ομάδα μας είχε την καθολική υπεροχή,παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει περισσότερο τον δείκτη του σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα από τα πέντε γκολ για τον Αστέρα, πέτυχε ο αρχηγός της ομάδας Χαρδαλούπας,ο οποίος με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει την καλή κατάσταση που βρίσκεται και το ότι δίκαια συγκαταλεγεται στους καλύτερους ποδοσφαιριστες της Φωκίδας.
Η έκβαση του σκορ:
0-1 Χαρδαλουπας 13'
0-2 Χαρδαλούπας 34'
0-3 Χαρδαλουπας 74'
0-4 Omasere Ogenerobu 79'
0-5 Χαρδαλουπας 81'

Η σύνθεση του Αστέρα :(Λίβας) Κρίστο, Βάσος (46' Ανδρέου) Χριστοδούλου, Κοντογιωργος, Omasere, Κατσικωστας (63' Σγουρος) Χαβαράϊ, Αλολάρης,Χαρδαλούπας (83' Βελλής) Καρδαράς, Δαμιανός.
Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official

Με ένα σπουδαίο διπλό από τη δύσκολη έδρα της Σουβάλας έφυγε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ιτέας σήμερα το απόγευμα. Το συγκρότημα του Γιάννη Λύτρα πέρασε με σκορ 0-1 από την έδρα του Διαγόρα Πολυδρόσου, μιας ομάδας που μέχρι σήμερα είχε δείξει αρκετά καλά στοιχεία και προοπτικές για το φετινό πρωτάθλημα.
Η Ακαδημία ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ, πριν τη σημπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία του αγώνα, αλλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να απειλήσουν την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων, εκτός από δύο καλές στιγμές στα “χασομέρια” του αγώνα, που όμως δεν ήταν αρκετές να αλλάξουν την έκβαση της αναμέτρησης.
Έτσι, με τη νίκη αυτή η Ακαδημία είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που έχει καταφέρει το απόλυτο νικών και ανεξάρτητα από τους αυριανούς αγώνες θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα της φετινής ΕΠΣ Φωκίδας τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα.
Στο γήπεδο του Χρισσού, ο Αστέρας Ιτέας δεν δυσκολεύτηκε να υποτάξει τον Απόλλωνα Δελφών με το ευρύ 0-5. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Μετά το 0-2 παρέδωσαν τα όπλα και οι περσινοί πρωταθλητές έκλεισαν τον αγώνα σημειώνοντας άλλα τρία τέρματα.
Τέλος, χωρίς ιδιαίτερη αξία κριτικής το ματς Ολυμπιακού Κίρρας-Ακαδημίας 94. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Μπιλέρη είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη μακράν ασθενέστερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν προβληματίστηκαν καθόλου ώστε να φτάσουν στο άνετο 0-4.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Ολυμπιακός Κίρρας – Ακαδημία 94 0-4
Διαγόρας Πολυδρόσου – Ακαδημία Ιτέας 0-1
Απόλλων Δελφών- Αστέρας ΙΤΈΑς 0-5

http://www.amfissaface.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: