Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

FSI DANCE FestivaL (19 - 23 August), Galaxidi, Greece (pics)


FSI DANCE FestivaL (19 - 23 August), Galaxidi, Greece (pics)

Αρθρογράφος:



Αυτό το καλοκαίρι μας περίμενε ένα πενθήμερο festival κοντά στους μαγευτικούς Δελφούς,που θα μας έδινε την ευκαιρία να απολαύσουμε κορυφαίους καλλιτέχνες.
Την Παρασκευή 19 Αυγούστου μετά από μια όμορφη διαδρομή και με διάθεση ανεβασμένη, φτάσαμε στο Deplhicamp ένα  πευκόφυτο μικρό χωριό κοντά στη θάλασσα, 2 χλμ από το Γαλαξίδι.

Το festival είχε 2 stages, το Apollo stage που θα ακούγαμε Ambient, Progressive Trance και Psy Trance και το Dionysus (club) stage, εκεί θα ακούγαμε  Αmbient techno,Tech house  και Techno.
Στις 19:00 στα decks του Αpollo stage,ανέβηκε ο Side Liner και o Cydelix δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.Το opening ceremony έκανε ο Juno Reactor με μοναδική σκηνική παρουσία, βάζοντας μας αμέσως στο κλίμα και συνέχισε να μας ενθουσιάζει με τη μουσική της η Sun.

Κάναμε μια βόλτα από το Dionysus (club) stage, έναν όμορφο χώρο με εκπληκτική θέα. Στα decks του, έκανε το opening ο αγαπημένος dj και manager του club stage Nicolas Dales, με grooves και μελωδίες που σε ταξίδευαν,συνεχίζοντας αμέσως μετά ο επίσης αγαπημένος του ελληνικού κοινού John Tsamis.

Όταν επιστρέψαμε στο main stage,στα decks του βρισκόταν ο Piet  Kaempfer από Protonica,ξεσηκώνοντας μας και συνέχισε ο μοναδικός Αvalon.

Γύρω στις 4:00 μπήκε δυναμικά ο Αioaska και στις 5:30 οι KingPing που δε θα άφηναν κανέναν ασυγκίνητο.

Το πρωί του Σαββάτου μας βρήκε στο Αpollo stage,να χορεύουμε στους ρυθμούς του Αrgy Echosense και συνέχισαν οι Dj John,Electropunk κλείνοντας με τον N-igma για το μεσημεριανό break.

Στο club stage, ακούσαμε Μikael Sak,Pj Tommie και  Dj Nas.

Λίγο μετά το μεσημέρι χαλαρώσαμε και απολαύσαμε το μπάνιο μας στην θάλασσα που ήταν πολύ κοντά στο festival.

Το απόγευμα επιστρέψαμε στην σκηνή μας για λίγη ξεκούραση, μιας και μας περίμενε ένα ακόμα υπέροχο βράδυ.Το Αpollo stage, άνοιξε με τoυς αγαπημένους του ελληνικού κοινού Jp Illusion και  Alexander.

Στο Dionysus (club) stage, ακούσαμε τον Duffy,St.M.και Sysex.
Μια πανέμορφη βραδιά μόλις είχε ξεκινήσει και φυσικά δε θα παραλείπαμε να ακούσουμε για άλλη μια φορά, τον Μikee από Deep phase.

Διασκεδάσαμε με φίλους και επιστρέψαμε στο Apollo stage, για να δούμε από κοντά τους Enarxis που δε σταμάτησαν να μας ανεβάζουν με τις μουσικές τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τον εκπληκτικό Sirion να μας ταξιδεύει για ακόμα μια φορά, με αγαπημένα κομμάτια.

Στις 2:00 στα decks ανέβηκε ο Atmos ευδιάθετος συνεχίζοντας να μας ανεβάζει με τη μουσική του.

Στο  Dionysus stage,ακούσαμε Tech1ne,Nick A και το Apollo stage, συνέχισε με τον  Αnimato και τον Kobi Toledano από Loud.

Το πρωί της Κυριακής ακούσαμε Upgrade και λίγο πριν το μεσημέρι,  απολαύσαμε το φοβερό δίδυμο Mike Riza και Aris Freedom.

Ξεκουραστήκαμε όσο μπορούσαμε στην σκηνή μας και το μεσημέρι χαλαρώσαμε κάνοντας μπάνιο στην πισίνα του camping, έναν χώρο με πανέμορφη θέα.
Το βράδυ μας περίμενε ένα ακόμα line up,με κορυφαίους  καλλιτέχνες και δε θέλαμε να χάσουμε ούτε λεπτό.Στις 19:00 στα decks ανέβηκε ο Side Liner και στις 21:00 ακούσαμε τους Αnasa.

To stage είχε γεμίσει με κόσμο και γύρω στις  22:30 στα decks ανέβηκε ο εκπληκτικός Hi Profile, με όμορφες μελωδίες δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα.

Το Dionysus stage, συνέχισε με εξαιρετικές μουσικές από Isis,Ars,Cj Giovanni,Athos και Mikro Kel.Δύο μοναδικά stage, που πραγματικά δεν ήξερες ποιο να διαλέξεις.

Όταν επιστρέψαμε στο main stage,στα decks του ήταν ο αγαπημένος Liquid Soul και στις 2:00 ανέβηκε ο Αstrix, που μας εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά.

Ο Στράτος Καρράς στον ήχο, ο Αλέξανδρος Προδρόμου στα φώτα και ο Γιάννης  Νησίδης στα Visuals κάνανε το αποτέλεσμα μαγευτικό.

Στο club stage ακούσαμε τον Τrixx, που  με τις όμορφες μελωδίες του έκανε όλο τον κόσμο να χορεύει και ακολούθησε ο Diego Varos, με ένα μοναδικό set.Η όμορφη μουσική συνεχίστηκε με τους Analog Trip,Liem και So.s.
Η συνέχεια της βραδιάς είχε μοναδικές μελωδίες από Vini Vici και Sesto Sento.

Το ξημέρωμα της Δευτέρας μας βρήκε να χορεύουμε στους ρυθμούς των Astral Projection και μέχρι το μεσημεριανό  break ακούσαμε τους αγαπημένους Alexand3r και Christo Zen.

Τελευταίο βράδυ αυτού του μουσικού ταξιδιού και μας περίμεναν για ακόμα μια φορά εκπληκτικά ονόματα.To Apollo stage  άνοιξε με όμορφες  μελωδίες από τον Cydelιx και συνέχισε να μας ανεβάζει ο Ν-igma.

Στο Dionysus ακούσαμε αγαπημένα ονόματα όπως:Αlways late,Nick Jojo και Spiros Pappas.

Όταν Επιστρέψαμε στο main stage, μας ξεσήκωσαν με εκπληκτικά set ο Chris Oblivion και ο Niko Liquid love.

Το club stage συνέχισε με Νoetic Curve και Νikki Gonzales& D.Petrocheilos.Στο Apollo stage μετά τις 3:00 ανέβηκε ο μοναδικός Egorythmia και συνέχισαν με εξαιρετικές μελωδίες ο Innerstate και η Sun.
Όμορφος κόσμος,ποιοτική μουσική,υπέροχη τοποθεσία ήταν πραγματικά  ότι καλύτερο  μπορούσες να φανταστείς.
Το festival έκλεισε με τον ΧDimension στα decks του Αpollo και στο Dionysus το closing set έκανε ο Νicolas Dales.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έφτασε στο τέλος της,έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές με αγαπημένους φίλους.Στο δρόμο της επιστροφής το μόνο που σκεφτόμαστε,είναι ότι ήταν ένα εκπληκτικό festival που με τη φοβερή του διοργάνωση μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την F.S.I. που με την αγάπη της για τη μουσική φρόντισε για ακόμα μια φορά να περάσουμε αξέχαστα.
APOLLO (Main) STAGE
Live Acts: AIOASKA ● ANASA ● ANIMATO ● ASTRAL PROJECTION ● ASTRIX ● ATMOS ● AVALON ● CYDELIX ● EGORYTHMIA ● ENARXIS ● JUNO REACTOR ● HI PROFILE ● JP ILLUSION ● KINGPINK ● LIQUID SOUL ● LOUD ● INNER STATE ● PROTONICA ● UPGRADE ● VINI VICI ● SESTO SENTO ● SIDE LINER ● SIRION ● SUN
DIONYSUS (Club) STAGE
Always Late ● Analog Trip ● Ars Dementis ● Athos ● CJ Giovanni ● DjNas ● Diego Varos  ● Duffy ● D. Petrocheilos ● Isi  ● Jon Tsamis  ● Liem ● Michael Sak ● Micro Kel ● Mikee ● Nadja ● Nick A. ● NICK JOJO ● Nicolas Dales ● Nikki Gonzales ● Noetic Curve ● Pj Tommie ● So S. ● Spiros Pappas ● St.M. ● Sysex ● Tech1ne ● Toni Manga ● TRIXX ●


http://e-stage.gr/index.php/clubing/reviews/item/2460-fsi-dance-festival-19-23-august-galaxidi-greece


 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: