Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

FOCUS: ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ! - Οι Σαμαράδες τορπίλισαν την συμφωνία και ζήτησαν να κλείσουν οι τράπεζες!


Τώρα κανείς δεν δικαιούται να λέει πως «δεν κατάλαβε».
Πως είναι δυνατόν ενώ η πρόταση Τσίπρα είχε γίνει αποδεκτή από όλους τους θεσμούς, με δημόσιες δηλώσεις τους, ξαφνικά να απορρίπτεται και να έρχεται το τελεσίγραφο του Γιούνκερ; Μα αυτό ακριβώς έκαναν τα πολιτικά πτώματα που όλως τυχαίως έσπευσαν στις Βρυξέλες την ίδια ημέρα για να «βοηθήσουν»!
 
Τορπίλισαν την συμφωνία διαβεβαιώνοντας Λαγκάρντ και Σόιμπλε ότι θα γκρεμίσουν τον Τσίπρα! Μία μολις ημέρα μετά, το FOCUS αποκαλύπτει οτι και το κλείσιμο των τραπεζών ήταν δική τους πρόταση!
Η συνέχεια στους εισαγγελείς και τον Ελληνικό λαό. Ελπίζουμε μετά και από αυτό, η κυβέρνηση να ξυπνήσει από τον λήθαργο της ευγενούς μακαριότητας.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ. ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΞΑΚΑΘΑΡΟ ΔΙλΛΗΜΑ. Ή ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1940 ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ή ΣΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΌΛΩΝ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΑΝ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.
ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ (ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ)...

Ανώνυμος είπε...

Στα 4 .....''κακώσεις συνδέσμων'' .... η ασθένεια των ΑΝΕΛ....