Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Στο πλευρό του Αστέρα Ιτέας και ο Δήμαρχος Δελφών

Το Δ.Σ.του Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ
 ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Δελφών κ Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο,τους αντιδημάρχους κ Παναγιωτόπουλο Ανδρέα Μίχο Νεκτάριο,Ανδρεοπούλου Μαίρη για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης σε διάλογο καταθέτοντας της προτάσεις μας για το πως θα μπορούσε ο Δήμος μας και η Ομάδα μας να συνδράμουν ακόμη περισσότερο στα κοινά της πόλης μας σε αθλητικό,κοινωνικό και οποιοδήποτε άλλο επίπεδο.
 
Η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα,κατατέθηκαν ιδέες και απόψεις αμφοτέρων,για μια κοινή δράση.
Κατατέθηκε η ιδέα για την συνδιοργάνωση ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού Αγώνα με απώτερο στόχο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα αυτού αλλά και την ανάδειξη και του κοινωνικού προσώπου της Ομάδος μας αλλά και του Δήμου μας ως προς τους συμπολίτες μας.
 
Ακόμη έγινε προσπάθεια στο να μπορέσουμε απο κοινού να να βρούμε ιδέες και λύσεις ώστε να καταστεί δυνατόν να συρρικνωθούν τα λειτουργικά έξοδα της Ομάδας μας κάτι που δεν είναι απίθανο αλλά και θα απαλύνει κατά πολύ τον προϋπολογισμό της Ομάδας μας.
Ακόμη να ευχαριστήσουμε για την άμεση αντίδραση αλλά και ευαισθησία στην συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου της πόλης μας που αποτελεί ένα στολίδι γι αυτήν αλλά και για το ότι εκεί βρίσκουν διέξοδο πάμπολλα νέα παιδιά του τόπου.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: