Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Δελφών , Δημήτρης Καραγιάννης : Το πρόβλημα με τη θολότητα του νερού θα διαρκέσει μερικές μέρες


Σε επικοινωνία του AmfissaPress με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Δελφών Δημήτριο Καραγιάννη, ενημερωθήκαμε πως το πρόβλημα με  τη θολότητα του πόσιμου νερού από το Μόρνο, το πιθανότερο είναι να υφίσταται μερικές μέρες ακόμα, λόγω των φερτών υλών στο κανάλι του Μόρνου όπου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη διύλιση του νερού.


Οι συνεχείς βροχοπτώσεις σημειώνει ο Αντιδήμαρχος δυσχεραίνουν την κατάσταση, επομένως συνιστά υπομονή και μη χρήση του πόσιμου νερού της βρύσης για μερικές μέρες ακόμα. Οι χημικές αναλύσεις, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καραγιάννης, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα έδειξαν πως δεν είναι πόσιμο το νερό του Μόρνου τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Ο δήμος Δελφών θα βγάλει νέα ανακοίνωση που θα ενημερώνει τους πολίτες για την αποκατάσταση της ποιότητας του νερού.


 AmfissaPress.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει απο υπολογιστες . Δεν θα επρεπε να βγουν εστω και με ντουντουκες να ενημερωσουν το κοσμο να μην δινει νερο στα παιδακια τους διοτι ειναι επικινδυνο ? Ειχαμε τους πρωην οι οποιοι δεν ενδιαφεροντο για τιποτε νομιζω οτι και οι νεοι μια απο τα ιδια ειναι . Γι αυτο ο τοπος αυτος ειναι καταραμενος να ζει οπως ζει και οι αρχοντες να ειναι παντα ΑΠΩΝΤΕΣ .