Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Εδώ οι καλοί Υπουργοί…

Μιχαλού

Έραψαν τα καινούργια τους υπουργικά κουστούμια στήθηκαν στις κάμερες και ανέλαβαν το αποτελείωμα της πατρίδας μας!!!
Ανέλαβαν να μας ρίχνουν λάσπη στα μάτια λέγοντας μας ότι σώζουν την πατρίδα και άλλα τέτοια τσιτάτα…

Ο Σαμαράς θέλησε να μας πείσει ότι με το νέο αυτό υπουργικό σχήμα πήρε το μήνυμα και ότι ο Δένδιας και ο Γκίκας Χαρδούβελης θα φέρει την Ανάπτυξη, ο Βορίδης, την υγεία ενώ ο Λοβέρδος τα φώτα στα παιδιά μας!!!

Μάλιστα σκίζει και τα ιμάτια του ότι και οι υπόλοιποι είναι το μέλλον της Ελλάδας. Μιλάμε δηλαδή για τους Κουκουλόπουλο, Γκερέκου, Κικίλιας και πολλούς ακόμα υπουργούς!!!

Ωστόσο η προσπάθεια του έπεσε όπως και ήταν αναμενόμενο στο κενό… Αμέσως μετά την ορκωμοσία βγήκε η Έκθεση Αξιολόγησης του ΔΝΤ, στην οποία τονίζεται ότι δεν υπάρχει χώρος για αξιοσημείωτες αυξήσεις μισθών και συντάξεων έως το 2016, αλλά αντιθέτως για να μην χρειαστούν νέες περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, θα πρέπει να σημειωθεί «δραματική βελτίωση στην αποτελεσματικότητα του Δημοσίου», ενώ για τα εργασιακά επισημαίνει ότι πρέπει να «εξαφανιστούν» οι περιορισμοί στις ομαδικές απολύσεις (θα επανεξεταστούν το φθινόπωρο οι τελευταίες παρεμβάσεις), ενώ θα πρέπει να εισαχθεί και στην εθνική νομοθεσία ο θεσμός του lock out, δηλαδή το δικαίωμα των εργοδοτών στην ανταπεργία.

Δεν θέλουμε να φανούμε άγγελοι κακών μαντάτων αλλά είναι κάπως δύσκολο να μπορέσουν να διαχειριστούν τα θέματα αυτά προς όφελος των Ελλήνων οι εκλεκτοί Σαμαρά…

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: