Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στα πρόθυρα αυτοκτονίας ο “πολιτικός με το καρότο”. Αντί να βγει και να στείλει στον αγύριστο το παρακράτος.

20140603-225059-82259861.jpg
Μια 35χρονη πασοκτζού λοιπόν, παρέα με την ανάλογη νομική υποστήριξη, γυρνούσε με μια πορνοταινία που είχε γυρίσει παράνομα συνουσιαζόμενη με τον Ζαχόπουλο με σκοπό να πάρει ανταλλάγματα.
Ο Ζαχόπουλος εκτός απο την απύθμενη ηλιθιότητα του να πιστέψει ότι είναι ο θεογκόμενος, έκανε και μια δεύτερη. Αντί να βγει να πει “Ναι ρε, με πηδούσε για να την διορίσω, αλλά εγώ δεν το έκανα”, έπιασε και πήδηξε από το μπαλκόνι. Εκβιαζόμενος από το Μεγκα, τους νταβατζηδες, τον Παπανδρέου, που ΟΛΟΙ γνώριζαν για το εκβιαστικό DVD αλλά κανένας δεν μίλησε. Και βέβαια κανένας δεν μπήκε στην φυλακή. Ως γνωστόν, στην Ελλάδα φυλακίζονται ακόμα και οι ιδέες, όχι όμως οι νταβατζήδες.
Το ίδιο λάθος κάνει τώρα και ο καρότος. Του το είχαμε γράψει μάλιστα και πριν από τις εκλογές. Άπαξ και γνώριζε για την ύπαρξη του DVD έπρεπε να βγει, να το πει και να πάρει τις εκλογές. Όχι να κάτσει να χάσει και να παραμένει έρμαιο του σήριαλ της μακακίας του. Θα έπρεπε να ξέρει πως οι εκλεκτοί του Σόρος όχι μόνον καρότα χρησιμοποιούν, αλλά καίνε και μια Πελοπόννησο με δεκάδες γυναικόπαιδα ή σφάζουν μια Συρία.
Δεν μας άκουσε και τώρα πάει να γίνει Ζαχόπουλος.
Ας σκεφθεί τουλάχιστον αυτόν που τον εμπιστεύθηκε και ας καταλάβει ότι το παιχνίδι είναι βρώμικο και δολοφονικό. Αν το βάψει με το αίμα του, δεν θα γίνει ήρωας. Ένα τούβλο ακόμα στο τείχος των νταβατζήδων θα γίνει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.
ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ..
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ..ΕΤΡΩΓΕ..

Ανώνυμος είπε...

Από πότε είναι παράνομη η ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα και δεν το μάθαμε;
Γίναμε Σαουδική Αραβία μήπως;
Από πότε είναι πολιτικό μειονέκτημα να χρησιμοποιείς το πουλί σου όπως θες; Ανεξάρτητα εάν είσαι δεξιός, αριστερός.

Τι κουμάσι είναι ο Τριανταφυλλόπουλος το ξέρει καλά και όλη η Ιτέα από τότε με το Πόρτο ντι Ντέλφι.
Εκβιαστής, γλύφτης και δολοπλόκος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΕΡΑΑΑΑ...
ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΦΤΕΡΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι παράνομη η ομοφυλοφιλία, απλά αν ο πολιτικός βγει και το πει, τότε θα χάσει τους μισούς ψηφοφόρους. Γι αυτό ρίξανε και τον Ζαχόπουλο από το μπαλκόνι. Επειδή μέσα στο DVD το έλεγε (φήμες, αλλά ποιός ξέρει;)
Εδώ του δώσανε ωραία γυναίκα και παιδιά για να κάνει το προφίλ του οικογενειάρχη, πώς θα λέγανε για ομοφυλοφιλία;

Ανώνυμος είπε...

Λες και δεν υπάρχουν συντηρητικοί ομοφυλόφυλοι ή φασίστες ομοφυλόφυλοι ή κομμουνιστές ομοφυλόφυλοι.

Όχι πρέπει όλοι να είναι με φτερά και έρμαια του σεξ. Τι περιμένεις από ένα λαό όπου η λέξη "πουστιά" σημαίνει την εξαπάτηση, ατιμία. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ομοφυλόφυλος είναι άτιμος, ανα πάσα στιγμή θα μας την φέρει και το δείχνουμε και στη γλώσσα μας.

Λες και θα κρίνεις τις πολιτικές του αποφάσεις από το εάν του άρεσαν οι άνδρες ή οι γυναίκες.

Ουστ σε όσους σπέρνουν μίσος.